ABBA snima nove pesme, ali pre toga… stiže box-set sa svim njihovim studijskim albumima. Vinili su raznim bojama, a cena je – 197 dolara

0
197
Oglasi
ABBA/Photo: Polar Music International
ABBA/Photo: Polar Music International

Najpoznatija švedska grupa, legendarna ABBA, prvi put do sada objaviće Box -set svih svojih albuma na vinilu, a svaka ploča biće u različitoj boji. Izdanje bi trebalo da se nađe u prodaji tokom leta ove godine.

Materijal “ABBA: The Studio Albums” sačinjavaće svih osam izdanja sa originalnim vizualima, pa će se tako debi “Ring Ring” iz 1973. godine pojaviti u crvenoj boji. Mega singlovi “SOS” i “Mamma Mia” iz 1975. biće u srebrnoj, a poslednji album iz 1981. “The Visitor” stiže u žutoj varijanti.

ABBA box-set/Photo: amazon.com
ABBA box-set/Photo: amazon.com

Svi albumi biće dostupni od 3. jula, a mogu se već sad naručiti na Amazaonu za “jeftinih” 197 dolara.

Ranije ove godine, član benda Beni Anderson otkrio je da su se se on, Agneta, Ani-Frid i Bjorn vratili u studio i da snimaju nove pjesme. Najavljene su dve nove pesme – “I Still Have Faith In You” i “Don’t Shut Me Down”.

Iako su njihovu karijeru  uz planetarni uspjeh i slavu obeležili i mučni razvodi članova grupe, zavisnost, alkoholizam i česte svađe, čini se da su preko svega uspeli da prežu i sa ovim izdanjem otvorili vrata novim pesmama koje fanovi širom sveta očekuju više od tri decenije.

HL/Izvor: bosonoga.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime