A LJUBAV JE ODMAH TU, IZA UGLA… Zemlja Gruva objavila novi singl “Krugovi”

0
281
Oglasi
Zemlja Gruva/Promo
Zemlja Gruva/Promo

Zemlja Gruva objavila je novi singl – “Krugovi”.

Singl je nastao je u u studiju Gruvlend, kao plod saradnje Milovana Boškovića, Zoe Kide (koja je i autor teksta), Marka Vlajčića, Dušana Sarića, Luke Lopičića i Ariona Petrovskog.

Lajt motiv pesme su krugovi kao metafora emotivnog odnosa koji pritiska otuđenost, monotonija i zasićenje.  Krugovi su istovremeno odluka da se iskorači iz rutine i započne novo životno poglavlje.

Premijera spota “Krugovi” ujedno najavljuje lansiranje online prodavnice “Gruv” koji pokreće Gruvlend sa idejom da se promovišu domaći proizvođači i kreativni stvaraoci.

Režiju spota potpisuje Kosta Đuraković, dok je montažu  radio Uroš Šovljanac.

–  U centru kruga je žena koja je shvatila da je zaljubljenost nestala pod teretom svakodnevice ali ne gubi nadu u ljubav. Inspiracija za pesmu su zapetljani muško ženski odnosi koji su mahom okrnjeni, nekvalitetni i formalni. Ovo je slika razvojnog puta dvoje ljudi koji su izgubili strast i zaljubljenost negde usput. Istovremeno ton i atmosfera pesme sugerišu optimizam i nadu da nas prava ljubav čeka iza ugla – poručuje Zoe Kida i posebno se zahvaljuje drugaricama na sjajnoj glumi i podršci: Mariji Karan, Manji Stević, Jeleni Zorić, Tari Tomašić, Katarini Bošković i Lani Janković.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime