???? Važno ???? važno ???? važno ???? Još 15 dana za prijavu na Mobil Music Fest #3

0
608
Oglasi
Mobil Music Fest/Photo: Pixabay
Mobil Music Fest/Photo: Pixabay

Na molbu nekoliko bendova, koji iz opravdanih razloga nisu uspeli da u roku snime spotove za svoje pesme mobilnim telefonom u jednom kadru, konkurs za Mobil Music Fest #3 produžili smo do 15. oktobra.

Da podsetimo, MMF je takmičenje u kojem mogu da učestvuju svi mladi bendovi i muzičari koji do sada nemaju objavljen muzički materijal, ali i bendovi i izvođači koji imaju objavljen najviše jedan studijski album, ne računajući EP.

Takmičenje sprovodimo uz podršku izdavačke kuće PGP RTS, Udruženja muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije, Sokoja, organizacije Prava interpretatora i OFPS-a.

SANITARIUM SNIMIO VIDEO-POZIV ZA MOBIL MUSIC FEST #3… TOTALNO U SVOM FAZONU

Bendovi i muzičari i dalje imaju jednostavan, ali krativan zadatak – da nam pošalju snimak jedne AUTORSKE pesme, zabeležen mobilnim telefonom – U JEDNOM KADRU.

Ono što je ovog puta novo i drugačije je da ćemo u obzir uzimati i snimke nastale na koncertima!  Ove godine, kao znak podrške muzičkoj live industriji, odnosno povratku u normalan život na koncertima i festivalima, odlučili smo da i spotovi zabeležni na živim svirkama (na festivalima, samostalnim koncertima ili u klubovima) takođe ulaze u konkurenciju za finale.

OBJAVLJEN KOMPILACIJSKI ALBUM S PRVOG HEADLINEROVOG FESTIVALA… 5 BENDOVA, 10 PESAMA – OVO JE BUDUĆNOST SRPSKOG ROKENROLA

Snimke ćemo, kao i do sada, objavljivati na portalu Headliner.rs (preko našeg YouTube kanala) i čitaoci će moći da glasaju za one bendove i spotove koji im se najviše dopadaju, putem countera na YouTube kanalu i lajkova na FB stranici.

Dakle, sad stvarno pužurite… još 15 dana je do zatvaranja konkursa, a možda baš vaš bend čeka glavna nagrada – snimanje albuma!

Više o konkursu, kao i sve uslove,možete pronaći na ovom linku:

VREME JE… OTVOREN KONKURS ZA MOBIL MUSIC FEST #3 – A TU JE I JEDNA VRLO VAŽNA NOVINA

I podsetite se kako je bilo u finalu naša prva dva festivala:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime