Home»Mobil Music Fest»Sanitarium snimio video-poziv za Mobil Music Fest #3… totalno u svom fazonu

Sanitarium snimio video-poziv za Mobil Music Fest #3… totalno u svom fazonu

5
Shares
Pinterest Google+
Sanitarium (MMF 2020, Klub Fest)/ Photo: AleX
Sanitarium (MMF 2020, Klub Fest)/ Photo: AleX

 

Grupa Sanitarium, pobednici drugog Mobil Music Festa, snimili su video-poziv kolegama iz čitavog regiona da se prijave za treće izdanje našeg festivala.

I učinili su to potpuno u svom fazonu. Sa mesta gde su pre nekoliko meseci pobedili, i otkačeno “za sve pare”. A pritom su i ispoštovali i dve važne stvari – poruku su snimili mobilnim telefonom, u jednom kadru.

Da podsetimo, Sanitarium je pobedio na finalnom takmičenju MMF#2 koje je održano 30. decembra prošle godine u Klubu Fest uz livestream prenos, budući da su na snazi bile mere protiv pandemije kovid koje su zabranjivale okupljanja. Na sreću, taj period smo valjda prošli, pa će finale Mobil Music festa #3 biti održano uz pravu živu svirku, publiku i sve što uz to ide.

Inače, od pre nekoliko dana u prodaji je i kompilacijski disk sa prvog izdanja našeg festivala u izdanju PGP RTS, a debi album prvog pobednika, grupe LouD, je u fazi postprodukcije.

OBJAVLJEN (KONAČNO) KOMPILACIJSKI ALBUM S PRVOG HEADLINEROVOG FESTIVALA… 5 BENDOVA, 10 PESAMA – OVO JE BUDUĆNOST SRPSKOG ROKENROLA

Sanitarium se na svirkama po Srbiji oštri za ulazak u studio, a nendovi koji žele da se priključe ovoj žestokoj ekipi treba da urade samo jednu stvar – da se prijave na Mobil Music Fest #3. Na OVOM LINKU saznajte kako.

I pogledajte pod obavezno zabavni video-poziv Sanitariuma:

Previous post

Preporuka... Ovih 5 filmova o emigraciji sa Palić film festivala ne treba propustiti

Next post

Kako je Van Gogh učinio da Exit pogleda prema nebu... "Anđele moj brate" za Mišu, Dragoljuba, Đoleta Balaševića i sve one koji su prerano otišli

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *