Toooo… Phil Anselmo & The Illegals 5. avgusta 2021. stižu u Beograd

0
726
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Posle prethodnog odloženog koncerta zbog svetske pandemije organizatori – MM Concerts i Serbian Hellbangers objavlili su novi datum za ovaj dugo isčekivani spektakl.

Legendarni Fil Anselmo sa svojim bendom The Illegals konačno dolazi u Beograd 5. avgusta 2021. godine.

Anselmo, jedan od najpoznatijih metal vokala svih vremena, na beogradskom koncertu izvešće set koji će se sastojati isključivo od besmrtnih Pantera numera.

Phil Anselmo & The Illegals/ Photo: AleX
Phil Anselmo & The Illegals (Exit, 2019)/ Photo: AleX

Oni koji su bili prošle godine na Exitu još pamte kako je Anselmo sa bendom bukvalno prodrmao tvrđavu i Main Stage i priredio nezaboravni metal spektakl, u šta se uverilo na hiljade posetilaca. Tada je obećao i sebi i fanovima da će se vratiti.

Fil je više puta izjavio da apsolutno uživa u izvođenju pesama svoje nekadašnje grupe Pantera na koncertima širom sveta. Ideja oko cele priče javila se kao reakcija na sve veće zahteve publike, koja je ostala željna čuvenih hitova ovog benda.

Fil Anselmo/ Photo: Jimmy Hubbard (promo, MM Concerts)
Fil Anselmo/ Photo: Jimmy Hubbard (promo, MM Concerts)

Predstojeći beogradski koncert će trajati znatno duže od prethodnog koji je morao da ispoštuje dužinu trajanja festivalskog nastupa.

Ono što svakako možemo da očekujemo su himne poput: “Mouth For War”, “I’m Broken”, “This Love”, “A New Level”, “Becoming”, “Fucking Hostile”…

Sve kupljene ulaznice za prethodni i odloženi koncert, zbog svima znanih razloga, važe i za novi datum!

Više informacija o prodaji ulaznica, tačnom mestu održavanja koncerta objavićemo čim budemo znali više detalja od organizatora.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime