Škotske anarho pank legende Oi Polloi dolaze u Srbiju… Na mini turneji sviraće u Somboru, Novom Sadu i Kraljevu

0
426
Oglasi
OI POLLOI/Photo: wikipedia.org
OI POLLOI/Photo: wikipedia.org

Legendarni škotski anarho pank bend Oi Polloi imaće u aprilu trodnevnu mini turneju u Srbiji i nastupiće u Somboru, Novom Sadu i Kraljevu.

U okviru svoje trodnevne mini-turneje po našoj zemlji, Oi Polloi će najpre nastupiti 2. aprila u Somboru u prostoru Discont DIY, potom dan kasnije u novosadskom Firchie Think Tank Studiju, i 4. aprila u klubu Rok ordinacija u Kraljevu.

– Kao zaista legendarni bend Oi Polloi je imao ogroman uticaj na kraljevačke pank bendove iz devedesetih godina koji su potom ostavili značajan pečat na prostoru bivše Jugoslavije, kao i na kompletnu ovdašnju alternativnu scenu. U Kraljevu će zajedno sa njima nastupiti lokalni pank heroji Sedativ i somborska pank atrakcija Pestarzt. Biće to lepa prilika da svi zajedno uživamo u dobrom provodu i kvalitetnom koncertu za koji vlada veliko interesovanje – kaže jedan od organizatora Nikola Trifunović iz Kraljeva.

Oi Polloi su do sada dva puta svirali u Srbiji i to oba puta u Novom Sadu 2008. i 2012. godine. Bend je, inače, nastao sada već davne 1981. i iza sebe ima čak 17 objavljenih albuma, petnaestak EP izdanja, i posle nebrojano nastupa širom planete i dalje je veoma koncertno aktivan.

HL/Izvor: novosti.rs

Oglasi