Sa Skopljem u srcu… Funk Shui objavili novi muzički spot za pesmu “Никогаш Пак”

0
219
Funk Shui/ Photo: youtube.com printscreen
Oglasi

Funk Shui, svojim izuzetnim talentom i neprekidnim radom na svojoj umetnosti, obeležili su 2023. godinu. Oduševili su publiku sa više od 20 koncerata širom Evrope i Balkana (Berlin, Beč, Groningen, Beograd, Novi Sad, Zagreb, itd.), kao i izdavanjem dugo očekivanog albuma “Nikada više” 31. marta 2023. godine.

Ovaj događaj je obeležen sa dva rasprodata koncerta u Skoplju u Mladinskom Kulturnom Centru. Numere sa albuma su munjevito zauzele visoke pozicije na najrelevantnijim top-listama, probudivši medijski interes na Balkanu.

Funk Shui započinje 2024. godinu novim muzičkim spotom za pesmu “Никогаш Пак”, koji je objavljen 25. januara na YouTube kanalu Funk Shui.

Funk Shui, screenshot YouTube

Funk Shui započinje 2024. godinu novim muzičkim spotom za pesmu “Nikada Više”, koji je danas objavljen 25. januara na YouTube kanalu Funk Shui.

– Spot je sniman na lokacijama koje su imale važnu ulogu u našem sazrevanju i oblikovanju u mladosti, mestima koja smo osećali kao dom, možda više nego naša tadašnja stvarna mesta stanovanja. Cilj je bio uhvatiti brutalističku arhitekturu, pečat našeg rodnog mesta i simbol solidarnosti i davanja. Ovo odražava način na koji mi doživljavamo i razumemo Skoplje, što može da se poklopi sa tekstualnom temom pesme. Izražavamo poštovanje prema Skoplju zajedno sa Vladislavom Gavrilovskim, vizuelnim rezidentom i rediteljem ovog betonskog vrta od spota. Pesma je balada o turbulentnom odnosu između pisca i Skoplja, kao i nekoliko Skopljanaca. Pisac ih sve voli i uvek će biti tu za njih, kao što su 78 zemalja bile uz Skoplje nakon zemljotresa 1963. godine – objašnjava bend.

Video zapis je delo Vladislava Gavrilovskog. Muziku i tekst potpisuje Funk Shui, a audio produkciju ponovo je vodio Ben Milčev.

Singl “Nikada više”, kao i istoimeni album, dostupni su za slušanje na svim digitalnim platformama i nalaze se na više od 15 digitalnih muzičkih prodavnica.

Pogledajte spot za “Никогаш Пак”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime