Prava “avijatičarska svirka”… Zajednički koncert Pilota i Aerodroma u Zagrebu 8. septembra

0
48
Aerodrom/Rock Star Fest 2022/Photo: AleX
Oglasi

Piloti i Aerodrom, predvođeni Zoranom Kikijem Lesendrićem i Juricom Pađenom, stižu i u zagrebački Hala park.

Zajedničkim će open-air koncertom dva velika regionalna benda svoje najveće hitove lansirati pred zagrebačku publiku u petak, 8. septembra.

HL INTERVJU – JURICA PAĐEN (AERODROM): Mog bivšeg saradnika Džonija Štulića, izgleda, zabavlja da pravi probleme…

Piloti i Aerodrom najavljuju ‘pravu avijatičarsku’ poslasticu kojom će publika proleteti kroz decenije bogatih karijera i diskografija dva velika benda. Pod seštembarski, svi se nadaju zvezdanim nebom, zasijsaće neke odavno poznate zvezde i podsetiti na velike i važne trenutke regionalne muzike, ali i predstaviti svoje nove materijale kojima otvaraju neka nova poglavlja u svojim muzičkim karijerama.

Posle šest godina diskografske pauze, Kiki Lesendrić i Piloti objavili album “Mali tragovi na nebu”

Kad je o Pilotima reč, uz čuvene ljubavne himne kao što su ”Kao ptica na mom dlanu”, ”Ako misliš da sam tužan”, ”Zaboravljeni”, ”Neverna si”, ”Noć kao iz sna”, ”Leto” i ”Kada sanjamo”, zagrebačka će publika imati priliku da čuje i pesme s novog albuma benda.

Uz Aerodrom publika će moći ponovo da proživi i stvori nove najlepše trenutke mladosti uz hitove i evergreen pesme benda koji je obeležio decenije i čije su pjesme kao što su ”Što si u kavu stavila”, ”Fratello”, “24 sata”, ”Obična ljubavna pjesma”, ”Otkazani let”, ‘Digni me visoko”, ”Stavi pravu stvar”… utkane u živote mnogih generacija.

Ulaznice po ‘early bird’ ceni u iznosu od 13 eura mogu da se kupe u Tvornici kulture u Zagrebu, ali i na svim prodajnim mestima ili online na Entrio.hr.

HL/Izvor: muzika.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime