Greta Van Fleet objavila novi video spot za “Meeting The Master”…

0
117
Džoš Kiska, Greta Van Fleet/Photo: YouTube screenshot @GretaVanFleet
Oglasi

Američki bend Greta Van Fleet objavio je novi video spot za pesmu “Meeting The Master”. Spot je režirao Anton Korbejn, a inspirisan je umetnošću nemačkog slikara Gerharda Rihtera.

Frontmen Darknessa: Greta Van Fleet više nije samo “tribute” bend Led Zeppelina, ako te ne dotiče glas Džoša Kiske, mora da si malo mrtav iznutra…

Pesma “Meeting The Master” je objavljena na njihovom drugom albumu “The Battle at Garden’s Gate” koji je izašao u aprilu ove godine. Kritičari su pohvalili album zbog zrelijeg zvuka i snažnih vokala pevača Džoša Kiske. Bend je takođe najavio da će krenuti na turneju koja će obuhvatiti Sjedinjene Države, Evropu i Veliku Britaniju.

Greta Van Fleet objavila drugi album, Džoš poručio hejterima: Samo nastavite da nas pljujete iz maminog podruma, baš se radujemo tome

Greta Van Fleet je nastao u gradu Frankenmut u Mičigenu 2012. godine. Članovi benda su braća Džoš, Džejk i Sem Kiska, kao i njihov školski drug Deni Vagner. Bend je postao poznat po svom retro zvuku koji podseća na sastave kao što su Led Zeppelin i The Who. Sa svojim debi albumom “Anthem of the Peaceful Army” iz 2018. godine, postali su jedan od najvećih novih imena u rok muzici. Sada je došlo vreme da se dokažu, mogu li da budu veliki ili ne.

EKSKLUZIVNO… GRETA VAN FLEET ZA HEADLINER: Mediji nas zovu “spasiocima rokenrola”, a mi samo sviramo ono što volimo…

Pogledajte spot za “Meeting The Master”, pa prosudite sami:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime