Vreme je za okršaj sa demonima… Rasel Krou u ulozi Papinog egzorciste

0
124
Oglasi
Papin egzorcista/ Photo: Promo (Con Film)

U bioskope širom Srbije 6. aprila, dolazi horor film “Papin egzorcista” koji je inspirisan memoarima Gabrijela Amorta, italijanskog sveštenika i nekadašnjeg glavnog egzorciste Vatikana za kojeg se navodi da je udradio više od 160 000 egzorcizama do svoje smrti 2016. godine u 91. godini.

Rasel Krou, gledaocima najomiljeniji iz blokbastera “Gladijator”, a poznat i po ulogama u “Supermenu” i “Toru”, kao i filmu “Genijalni um”, igra popularnog i intrigantnog Amorta u svojoj prvoj religijskoj ulozi posle ostvarenja “Noa”.

Papin egzorcista/ Photo: Promo (Con Film)

Glavnog egzorcistu Vatikana, prekaljenog Gabrijela Amorta pozivaju da istraži zaposednutost jednog dečaka. Poznavajući da 98% slučaja zahteva kvalitetnu psihološku i medicinsku pomoć, ostaće iznenađen kad otkrije da dečaka zaista  opseda demon, ali i da demon sa Vatikanom deli dugo skrivanu misteriju i da su mu namere gore nego što je Amort očekivao…

Prvi trejler filma prikazuje zastrašujećeg demona, uporan trud i veliku veru sveštenika koji se bore protiv demona, dok opasnost seže i do samog pape.

Papin egzorcista/ Photo: Promo (Con Film)

Horor sa posebnom religijskom tematikom režirao je Džulijus Ejveri (“Overload”, “Jerrycan”), a scenario su napisali Majkl Petroni i Evan Spiliotopulus (“Herkul”, “The Huntsman: Winter’s War”).

Ulogu pape glumi proslavljeni italijanski glumac Franko Nero (“Django Unchained”, “Die Hard 2”, “John Wick 2”), a u nesvakidašnjoj saradnji sa Raselom Krouvom slušamo popularnog negativca Ralfa Inesona (“Harry Potter”, “Chernobyl”, “Game of Thrones”) koji daje svoj hrapavi, duboki glas demonu u telu dečaka.

Kao što smo rekli na početku teksta, “Papin egzorcista” inspirisan je memoarima sveštenika Gabrijela Amorta – “Egzorcist govori” i “Novi izveštaji jednog egzorcista” koji su brzo postali međunarodni bestseleri.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime