Video singl “Rolam” najavljuje novu eru Nataleé zvuka

0
131
Nataleé, press promo
Oglasi

Domaća kantautorka Nataleé objavila je novi video singl “Rolam“, r’n’b/hip-hop priču o neobuzdanoj novoj ljubavi i nezaustavljivoj potrebi za njenim izražavanjem po svaku cenu.

Pesma je nastala kao plod jam sessiona sa ekipom okupljenom oko Nataleé stvaralaštva.

Ideju za muziku potekla je od Nataleé i gitariste benda Lazara Odalovića, koji potpisuje i aranžman, produkciju pesme i montažu spota.

Izvršnu produkciju i tripozni hip-hop zvuk potpisuje producent A.N.D.R. na čijoj je numeri “Zli Sni“, sa njegovog prvog albuma, Nataleé gostovala.

Nataleé
Nataleé/ Photo: Tanja Burović

– Zvuk koji sam tražila dugo, napokon sam pronašla u saradnji sa A.N.D.R., te je pesma “Zli Sni” bila prekretnica za zvuk koji slušate danas. Za “Rolam” i sva buduća izdanja želja mi je da se aranžerski i produkcijski približim svojim muzičkim inspiracijama – H.E.R., Jorji Smit i ostalim soulful izvođačima. Jako sam zahvalna svim ljudima koji sa mnom nesebično kroje ovu stvaralačku priču i jedva čekam sve evolucije – kazala je Nataleé.

U stvaranju nove pesme učestvovala je i Luna Škopelja, stalna članica benda Nataleé, koja je aranžirala i snimila bek vokale, upotpunjući zvuk za kojim je kantautorka tragala.

Nataleé 12. maja u Domu omladine Beograda

Gost na vokalu bio je i lider benda Retrospektiva i najbaršunastiji muški glas domaće scene – Aleksandar Stevanović Kića. Na adlibovima možete čuti muzičarsku saradnicu iza scene – Sonju Denda.

Spot za pesmu “Rolam“ potpisuje Marija Antić, Natalijina dugogodišnja saradnica, prijateljica i rediteljka u usponu.

Podsećamo, Nataleé ima svoj prvi samostalni koncert u Domu omladine Beograda 12. maja.

Ulaznice za koncert možete da kupite na blagajni DOB, kao i putem tickets.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime