U Dom kulture Novi Sad 21. aprila stiže Vatra

0
126
Oglasi
Photo: Promo

Popularni hrvatski bend Vatra u petak, 21. aprila održaće svoj prvi koncert u Domu kulture, a treći u Novom Sadu.

Na ovom koncertu očekuje se vrela atmosfera, jer svi oni koji su jednom posetili njihov nastup, znaju da je Vatra bend koji pruža vrhunski provod.

Marija M. Karan vam predstavlja – Lica iza muzike: Vatreni muzički Dečak

Sa karijerom koja traje već 24 godine, sa više od deset diskografskih nagrada Porin, bend je poznat publici i po duetu sa Damirom Urbanom (“Tremolo”) i duetu sa Massimom (“Nama se nikud ne žuri”). U Srbiji najpoznatija je pesma “Tango” sa kojom su i osvojili najviše nagrada.

Vatra (Tašmajdan, 2021)/ Photo: AleX

Njihov frontmen Ivan Dečak jedan je od najcenjenijih hrvatskih muzičara, a bio je i jedan od mentora u televizijskom muzičkom šou The Voice. Vatra je, nakon uspešnog dueta sa Božom Vrećom u pesmi “Rum na usnama“, nedavno objavila novi singl “Javi se kad stigneš“.

– Super je osećaj videti “put” jedne pesme nakon što je iz sigurnosti bendovske luke pustimo u svet. Još lepše je videti i čuti da se pesma ljudima sviđa. Javi se kad stigneš je šesti po redu singl, sa 10. nadolazećeg studijskog albuma. Prerano je govoriti o utiscima i predviđati uspeh pesme, ali prema komentarima naše bliže okoline ili komentarima sa Youtube-a i naših društvenih mreža, mogu zaključiti da se ljudima sviđa, i to me izuzetno veseli – izjavio je Ivan Dečak.

Zagrevanje započinje u 20:00 časova sa Dj Milicom, a koncert je zakazana je za 22:00 časa.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.800 dinara i mogu da se kupe na svim prodajnim mestima GigsTix kao i onlajn.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime