“Najljepše i najteže je biti normalan” poručuje novim spotom banjalučka Racija

0
221
Racija/ Photo: youtube.com printscreen
Oglasi

Banjlučki teškaši, bend Racija, predstavio je novi video singl pod nazivom “Normalan” kojim ekipa poručuje da “najljepše i najteže je biti normalan”.

Na sedmogodišnjicu postojanja ovog hard and heavy sastava, Lazar Jović (vokal), Neven Đurić (solo gitara), Stefan Skrobonja (bubanj), Vedran Savić (bas) i Marko Tubić (ritam gitara), odlučili su da svoje fanove obraduju još jednom autorskom pesmom, u kojoj ostaju dosledni svom stilu.

“Plamen” je novi video singl banjalučkog benda Racija

Bend je poznat je po tome što se nikada nije plašio da kroz muziku koju svira glasno izražava stavove mladih ljudi sa ovih prostora, pa od prve pesme “Životni put”, do aktuelnog singla “Normalan”, većinu njihovih materijala karakterišu tvrd zvuk i društveno angažovani tekstovi.

U novoj pesmi, čiji je autor Neven Đurić, osnivač i solo gitarista benda, Racija se bavi razmišljanjima mladog čoveka koji se bori da u današnjem društvu ima normalan život i “mrzi samo i isključivo one koji zagovaraju mržnju među ljudima”.

Pesma “Normalan” realizovana je u saradnji sa dugogodišnjim saradnicima benda. Snimljena je u studiju Cirith Ungol, za mix i mastering bio je zadužen Dražen Kecman, dok su se za ekranizaciju singla pobrinuli Andrej Zrnić (režija), Luka Malić (direktor fotografije), Zoran Đurić (producent), Milan Banjac (montaža), Vanja Jović, Element Studio i Kević Audio (svetlo).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime