Zoster u banjalučkom Klubu studenata – koncert koji će “šesti član benda” dugo pamtiti

0
489
Zoster: Photo: Vedran Ševčuk
Oglasi

Grupa Zoster je u petak, 24. marta u banjalučkom Klubu studetana održala koncert za pamćenje.

Danima se u Banjaluci tražila ulaznica više za nastup popularnih Mostaraca.

Imajući u vidu popularnost koju uživaju u celom regionu, bilo je i očekivano veliko interesovanje za ovaj koncert tako da ne uznenađuje što su već par dana pre sve ulaznice bile rasprodate.

Zoster: Photo: Vedran Ševčuk

Prepuni KSB, atmosfera i energija u klubu, sjajna svirka benda i komunikacija sa publikom, koja je neumorno pratila zadate ritmove i uglas pevala stare, ali i nove pesme, još jednom su potvrdili da je Zoster jedan od najboljih i najkvalitetnijih bendova danas.

Tokom nastupa nizali su se hitovi: “Čovjek zvani činjenica“, “Kuda idu svi ti ljudi“; “Volio sam te“, “Gavrilo“ i brojni drugi… a publika je neumorno pomagala u izvođenju istih i zasluženo dobila titulu “šestog člana benda“.

Zoster je po svemu poseban sastav, za sebe vole da kažu kako nisu “još jedan od angažiranih bendova“.

Njihovi tekstovi i muzika koju stvaraju, pričaju jednu autentičnu priču današnjeg vremena i prostora u kojem živimo i baš zato ih publika prepoznaje i doživljava kao “svoj bend“.

Gibonni, Parov Stelar, Zoster… spremaju feštu za poslednji dan Arsenal festa

Podsećamo, u narednim danima očekuje vas još odličnih nastupa u KSB: U subotu, 1. aprila stižu Kanda kodža i Nebojša, a 8. aprila sjajni splićani – TBF.

Zoster: Photo: Vedran Ševčuk
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime