Jedan od najboljih svetskih The Rolling Stones tribute bendova stiže u Beograd

0
207
The Stones u Beogradu, plakat
Oglasi

Posle brojnih nastupa i uspešnih turneja širom sveta, The Stones bend, jedan od najboljih triute bendova kultne grupe koja je obeležila rok eru The Rolling Stones, nastupiće 11. maja na sceni Kolarčeve zadužbine.

Rolling Stones optuženi da su ukrali pesmu “Living In A Ghost Town”

Beogradska publika čuće sve kultne hitove i bezvremenske pesme benda benda, od “Satisfaction” i “Jumping Jack Flash” do “Ruby Tuesday”, “Start Me Up” i “Brown Sugar”.

– The Rolling Stones su najveći rock and roll bend na svetu i uvek će to biti. Najveći i poslednji. Sve što je došlo posle njih – metal, rap, punk, new wave, pop-rock, šta god – sve to ima korene u Rolling Stonesima. Oni su prvi, poslednji i najbolji – rekao je svojevremeno Bob Dilan.

Složili se s njim ili ne, upravo tu energiju i harizmu samih članova The Rolling Stones, bend The Stones prenosi na scenu! Ne insistirajući samo na sličnosti u izgledu, iako The Stones imaju pevača koji najviše liči Mika Džegera, grupa takođe obraća veliku pažnju na zvuk i osećaj muzike, izvodeći pesme sa istom strašću, preciznošću, energijom i zanosom kao što čujemo u originalu. Zajedno sa autentičnim instrumentima, kostimima i manirima, članovi benda The Stones su sami po sebi iskusni muzičari.

Ko kaže da se čuda ne dešavaju… Pol Makartni gostuje na novom albumu Rolling Stonesa

Bend The Stones je nastupao na brojnim festivalima, pozorištima i koncertnim prostorima, kao i na privatnim događajima. Od formiranja 2007. godine, The Stones show je prerastao u celovečernji koncert The Rolling Stones, “hipnotišući” publiku u Velikoj Britaniji, Evropi i svetu.

Rok spektakl u čast grupe koja je zauvek promenila istoriju muzike The Rolling Stones održava se u sklopu beogradskog 24. Guitar Art Festivala, koji se održava od 10. do 14. maja.

Rolling Stones posle 18 godina objavljuju album sa autorskim pesmama?

Ulaznice za ovaj rok spektakl su u prodaji po ceni od 2.500 dinara u okviru prodajne mreže Tickets.rs i blagajni Kolarčeve zadužbine. Rezervacije i informacije u kancelariji Guitar Art Festivala (011 4016002; office@gaf.rs).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime