Kris Martin iz Coldplaya zavidi Brusu Springstinu, ali ne zbog muzike…

0
157
Kris Martin. Coldplay/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Pevač grupe Coldplay Kris Martin otkrio je da je počeo da jede samo jedan obrok dnevno jer je saznao da isto radi i Brus Springstin kome zavidi – na izvrsnoj formi.

Kraljevi uzaludnih pokušaja… Coldplay 5 puta bezuspešno pokušavali da “uvale” svoje pesme u filmove o Bondu

Gostujući u podcastu Konana O’Brajena, na pitanje koliko je kroz susrete s kolegama muzičarima spoznao mudrosti koje je saznao od druženja s njima, Kris Martin je rekao:

– Prestao sam da večeram. Prestao sam da jedem posle 16 sati jer sam to naučio od Brusa Springstina s kojim sam bio na ručku. Imao sam tu sreću da sam otišao s njim na ručak kada smo nastupali u Filadelfiji prošle godine. Već sam tada bio na strogoj dijeti ali kada sam video Brusa rekao sam mu da izgleda u boljoj formi od mene. Na to je njegova supruga Pati rekla da je to zato jer jede samo jedan obrok dnevno. Tada sam odlučio da je to moj sledeći izazov.

Brus Springstin/Photo; Menart promo

Grupa Coldplay trenutno se nalazi na velikoj stadionskoj turneji po Južnoj Americi u sklopu velike svetske turneje “Music of the Spheres” u sklopu koje dolaze i u Evropu.

Springstin, pošteno: Ja sam srećan čovek, plaćaju mi milione da radim ono što bih radio i besplatno

Evropski deo turneje započinje 17. maja u Portugalu i posle 32 koncerta po evropskim stadionima završava 17. jula u Norveškoj. Istovremeno, i Brus Springstin dolazi u Evropu gde će održati 29 koncerata. Njegov deo evropske turneje započinje 28. Aprila u Španiji a završava 29. juna u Italiji. Nama najbliže nastupa u Beču 18. juna, dok će oldplay biti najbliže u Milanu gde će u periodu od 25. do 29. juna održati četiri koncerta na stadionu San Siro.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime