Citizen X ima novi video singl… Beogradski punk rock bend objavio “Still Running”

0
134
Citizen X/ Photo: Nenad Nestorović
Oglasi

Beogradski pankrok bend Citizen X objavio je novi video singl pod nazivom “Still Running”, treću numeru sa prošlogodišnjeg EP “The End of Fiction” u izdanju Geenger Records (Zagreb).

Direktor fotografije je Renato Miškolci, glavnu ulogu u spotu tumači beogradska glumica Dunja Stojanović, dok režiju potpisuje Lana Jeremić, a montažu gitarista benda Nikola Dilberović.

– Imali smo veliko zadovoljstvo i sreću da dobijemo podršku vrlo talentovanih ljudi, koji su uspeli da estetiku, ritam i dinamiku pesme prenesu na spot. Planiramo još jedan video, čime ćemo zaokružiti celo izdanje, pre nego što počnemo snimanje sledećeg – kazao je pevač benda Citizen X, Božidar Simenović.

Citizen X/ Photo: Nenad Nestorović

Citizen X je melodični pankrok bend koji meša različite stilove, od hardkora, do pop-panka, a sadašnju postava sačinjena je od članova koji su svirali u bendovima Doghouse, Kamenolom, UZG, Posno prase, No Comply i Young Husbands.

Ekipu benda čine: Božidar Simenović (vokal), Nikola Dilberović (gitara), Đorđe Bajić (bubnjevi), Nikola Crvenković (gitara, back vokal) i Petar Janjatović (bas).

Za sve koji žele da ih čuju uživo, Citizen X nastupiće u petak, 21. aprila 2023. u Beogradu (Jugošped), zajedno sa bendovima Reckoning, Ground Zero i Sides.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime