Prevaren i potcenjen… Glumac nominovan za Oskara još se bori da zaradi svaki dolar

0
144
Džimon Hansu/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Glumac Džimon Hansu, koga pamtimo kao nominovanog za Oskara i to zbog uloga u filmovima “In America” (2002) i “Blood Diamond” (2006), u novom intervjuu za Guardian priznao je da, uprkos prilično zapaženoj karijeri, i dalje vodi borbu kada je reč o zaradi i novim angažmanima.

Štaviše, kaže da oseća da je potcenjen i ozbiljno prevaren od strane industrije, uprkos svom uspehu.

7 Oskara za “Sve u isto vreme”, 3 za “Na zapadu ništa novo”, ostalima – mrvice

– Danas toliko pričamo o tome da su Oskari tako beli, ali sećam se da je bilo trenutaka kada nisam imao nikakvu podršku svojih ljudi, nikakvu podršku medija, same industrije. Osećao sam se kao: ‘Trebalo bi da budeš srećan što si nominovan i to je to’ – objasnio je Hansu.

– Još uvek se borim da pokušam da zaradim dolar – dodao je glumac.

Smena na čelu Rock & Roll Hall of Fame… Povlači se Jan Verner, “carevao” je 30 godina, a zameraju mu da je u Kuću slavnih radije primao crnce nego žene

– Ušao sam u posao sa nekim ljudima koji su apsolutno dobrostojeći, a imaju vrlo malo mog poštovanja. Tako da osećam da sam prevaren, strašno prevaren, što se tiče finansija i posla – kazao je on.

Međutim, glumac je rekao i da se stvari polako popravljaju u pogledu toga kako ga vide u Holivudu.

– S vremena na vreme, oni sami poentiraju i kažu: “Trebalo bi da mu damo više, on je malo nedovoljno cenjen”. Mislim da i sami to prepoznaju. To je borba koju moram da prevaziđem – zaključio je Hansu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime