Pogledajte kako je glumica Miona Marković postala Mila Sila za potrebe nastavka filma “Munje”… a YouTube – “gori”

0
525
Miona Marković kao Mila Sila u filmu Munje opet)/Photo: Aleksandar Letić
Oglasi

Najveća muzička senzacija u nastavku legendarne filmske komedije “Munje Opet” je “neodoljiva Mila Sila, koja kreće u osvajanje muzičkog trendinga na Youtubeu”.

Prošle su godine, a – Munje Opet! Nastavak kultne domaće komedije od 29. marta u bioskopima

Popularna komedija “Munje” s početka 2000-tih koja je na prečac osvojila publiku i brzinom svetlosti stekla kultni status, pored odlične priče i glumačke podele, izdvojila se originalnim soundtrackom koji je pratio ovo ostvarenje. Kao i pre punih 20 godina, dugoočekivani nastavak pod nazivom “Munje Opet”, čija je premijera zakazana za 29. mart u mts Dvorani, obojen je dobrom muzikom za koju su zaduženi Prti Bege&Hornsman Coyote,  Coby, Vizelj, Sitzpinker, Sasha, Jarboli, Baby Motorolola, i mnogi drugi.

Nikola Đuričko: “Munje” su bile gledanije od “Titanika”, možda će drugi deo da prešiša “Avatara”

Posebna muzička poslastica je spot Mile Sile, muzičke zvezde u usponu koju u nastavku filma tumači Miona Marković. Savremena srpska muzička zvezda koja živi od milionskih YouTube pregleda, u viralnom vrtlogu Instagrama i TikToka, uz neizbežna vikend gostovanja pred dijasporom, nalazi se u centru novog zapleta koji staru ekipu vodi čak u Beč. 

Miona Marković kao Mila Sila u filmu Munje opet)/Photo: Aleksandar Letić

Autor pesme je Coby u produkciji Bassivity digital.

Glumačka ekipa predvođena Sergejem Trifunovićem, Borisom Milivojevićem, Nikolom Đuričkom, Sekom Sablić, Majom Mandžukom, Milicom Vujović, Draganom Macom Marinkovićem, Mionom Marković, Vladom Kovačevićem, upotpunjena je i mladim glumcima Ivanom Zečević, Markom Pavlovićem i Stojšom Oljačićem, ali i poznatim reperima Ivanom Ivanovićem Juiceom i Smoke Mardeljanom.

Svi detalji nastavka filma “Munje”… Mare i Pop ostali luzeri, opet je najbolje prošao Gojko Sisa

Iz sveg srca verujemo da je ova pesma čista parodija, ali se bojimo da nisu svi ti tako doživeli…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime