Atheist Rap u Aranđelovcu, zagrevanje za Roll and Blues Festival…

0
168
Moto Fest 2022 - Atheist Rap/Photo: AleX
Oglasi

Roll and Blues Festival predstavlja ekipu čije nastupe publika uvek dočekuje sa oduševljenjem – Atheist Rap. Koncert je zakazan za subotu, 25. mart u 21h u B Ranch hali u Aranđelovcu.

Rok grupacija Atheist Rap je osnovana davne 1989. godine u Novom Sadu. Punu afirmaciju su doživeli već debi albumom “Maori i Crni Gonzales” (1993). Fanzinaškim i poluprivatnim kanalima album nalazi put i do slušalaca na prostorima u celom regionu koji tada koncertno nisu bili dostupni bendu, a pesma “Wartburg limuzina” ih “dovozi” na vrh svih top lista na kojima je bila emitovana.

Živi sporo, umri star… Atheist Rap predstavili novu pesmu i okrenuli naopako staru rokersku mantru

Od samoga početka svog rada bili su izrazito anti-ratno nastrojeni, a i danas se istrajno bore protiv mržnje i zaglupljivanja. Sarkastični humor je univerzalno potreban i primenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist Rap već decenijama unazad puni klubove po regionu.

Atheist Rap objavili “Pinokijevu baladu”

Atheist Rap trenutno nastupa u sastavu: Vladimir Radusinović – Radule (gitara i vokal), Aleksandar Popov – dr Pop (vokal), Aleksandar Milovanov – Atzke (bubnjevi), Zoran Lekić – Leki (bas gitara), Branko Radusinović (gitara).

Ulaznice su dostupne u Kavana Baru, B Ranchu i na Tickets.rs. Cena ulaznica u pretprodaji je 1000 rsd, a na dan nastupa i na ulazu biće 1200 rsd.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime