Scenario za novu epizodu “South Parka” napisala – veštačka inteligencija

0
75
South PArk, promo
Oglasi

Kreatori animirane serije “South Park” odlučili su da deo scenarija za poslednju epizodu napiše – program za veštačku inteligenciju.

Deo scenarija za epizodu pod nazivom “Deep Learning” napisao je program ChatGPT kompanije za razvoj veštačke inteligencije OpenAI. Cela epizoda govori o chatbotu, a on je generisao poslednjih nekoliko minuta.

Warner Bros. i Paramount na sudu – zbog prava na emitovanje “South Parka”

Četvrta epizoda 26. sezone prikazuje nekoliko drugara iz razreda dečaka Stena, koji koriste chatbot za pisanje eseja i slanje tekstualnih poruka devojčicama, a upravo završna odjava pokazuje da su je napisali – Trej Parker i ChatGPT.

“South Park” ismeva Putina i, naravno, opet su prešli granicu… Otkrili “pravi razlog” zbog koga je započeo rat

Ovaj program za veštačku inteligenciju (Open AI) generisao je Stenov govor, koji je uočljiv zbog svog robotskog zvuka, u kojem dečak argumentuje zašto ljude ne treba kriviti za korišćenje ChatGPT-a.

– Divovske tehnološke kompanije su te koje su uzele Open AI, upakovale ga, unovčile i gurnule ga svima nama što su brže mogle kako bi napredovale – kaže njegov lik.

Legenda kaže… “South park” danas možda ne bi postojao da nije bilo – Džordža Klunija

Kao što je već poznato, veći deo epizode napisao je Trej Parker, a on i drugi kreator serije Met Stoun već su izrazili interes za korišćenje veštačke inteligencije, budući da su zajedno osigurali 20 miliona dolara ulaganja u svoj AI studio Deep Voodoo u decembru 2022. godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime