Tejlor Svift objavila četiri pesme uoči početka turneje The Eras Tour

0
61
Tejlor Svift/Photo: instagram@taylorswift
Oglasi

“Povodom proslave turneje The Eras Tour u ponoć objavljujem 4 dosad neobjavljene pesme”, otkrila je Tejlor Svift dan pre početka turneje na Instagramu.

Četiri pesme koje je objavila su nove verzije (Taylor’s Version) pesama “Eyes Open”, “Safe & Sound” i “If This Was a Movie” i “All the Girls You Loved Before”.

Ovo se nije desilo punih 40 godina… Album Tejlor Svift prodat u više primeraka na vinilu nego na CD-u

Svift je objavila “Eyes Open” i “Safe and Sound” za soundtrack za “Hunger Games” 2011. i 2012. “If This Was a Movie” je bila predstavljena na deluxe verziji njezog trećeg albuma “Speak Now” 2012., za koji fanovi nagađaju da će biti njen idući ponovo snimljeni album.

Haos sa ulaznicama za turneju Tejlor Svift, otvorio pitanja o monopolu u koncertnoj industriji, uključila se i Bela kuća

“All the Girls You Loved Before” je neobjavljena pesma koja je bila u razmatranju za njen sedmi studijski album “Lover”. Pesma je procurila prošlog meseca i postala viralna na TikToku, što je navelo obožavaoce da mole za njeno objavljivanje. Budući da je Tejlor napustila izdavačku kuću Big Machine pre nego što je snimila pesmu, dodatak “Taylor’s Version” nije bio potreban za tu pesmu.

U novembru 2020. Sviftovoj je zakonski dozvoljeno da ponovno snimi svojih prvih pet albuma, nad kojima je Skuter Braun stekao vlasništvo posle njegovog ugovora s Big Machine Label Groupom vridnog 330 miliona dolara. Svift je ranije progovorila o tome, pošto je Braun prodao njene mastere Shamrock Holdingsu za 300 milijuna dolara.

Otkako je napustila Big Machine, Svift je potpisala s Republic Recordsom i Universal Music Groupom ugovor o posedovanju prava na njenu muziku u budućnosti. Godine 2019. objavila je “Lover”, posle čega su usledila njena dva pandemijska albuma, “Folklore” i “Evermore”, 2020. Zatim je 2021. objavila “Taylor’s Version” za “Fearless” i “Red”. Svoj deseti studijski album “Midnights” objavila je u oktobru prošle godine.

Turneja Eras počela je 17. marta uzastopnim nastupima u Glendejlu (Arizona), koji je privremeno preimenovan u Swift City u čast dolaska pevačice. Na turneji će joj se kao predgrupe pridružiti Paramore, beabadoobee, Fibi Bridžers, Girl in Red, Munu, Haima, Gayle, Gracie Abrams i Owenn.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime