Slovenački bend Lelee slavi dolazak proleća novim video singlom “Nestaješ”

0
63
Lelee/ Photo: Tina Ocvirk (promo, Moonlee Records)
Oglasi

Lelee, razigrani slovenački indie-rock/post-punk band, slavi dolazak proleća novim video singlom pod nazivom “Nestaješ” (Moonlee Records).

“Nestaješ” je odisejada o izgubljenoj ljubavi i patnji na balkanski način.

Psihodelični indie zvuk, pun regionalno obojenih etno melodija i preskakujućih ritmova, odvešće vas na putovanje po brdovitom Balkanu, gde sve puca od emocija, jezici se prepliću i svi žive kao da sutra ne postoji.

Lelee/ Photo: Tina Ocvirk (promo, Moonlee Records)

Zamislite da su se KGLW (King Gizzard & The Lizard Wizard) na svojoj evropskoj turneji izgubili i završili u kafani, negde bogu iza nogu, dobro se napili sa Vlatkom Stefanovskim, dok sa radia pršte Altin Gün.

U takvoj neobičnoj konstalaciji se kovitla nova pesma ljubljanskog benda Lelee.

Lelee/ Photo: Tina Ocvirk (promo, Moonlee Records)

Spot je režirala Zagrebačka multimedijska umetnica Ivana Ljubičić, koja stvara vizualije pod imenima Amio Mon in faded code.

Režiserkin temperament odlično se poklopio sa ludilom benda, i nastao je videospot, pun šljokičastih vizualija, u kojem sve pulsira i prepuno je boja i emocija pršte na sve strane.Psihadelično, jako.

Lelee će pesmu “Nestaješ” premierno da predstavi uživo na festivalu MENT Ljubljana , na kojem će nastupiti u četvrtak, 30. marta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime