Sem Nil; Moram da ubrzam ovu priču, jer neću još dugo…

0
73
Sem Nil/ jscreenshot Jurassic park
Oglasi

Sem Nil, zvezda filma “Park iz doba jure” otkrio je da je trenutno na terapiji jer mu je ustanovljen treći stadijum limfoma.

U intervjuu za Guardian u kojem je govorio o svojoj novoj knjizi “Did I Ever Tell You This” (Da li sam ovo ikad rekao), Sem Nil (75) prisetio se najvažnijih trenutaka u svojoj karijeri, pričao je o tome šta zapravo znači slava i biti poznat, životu na Novom Zelandu, ali i o smrti. Glumac je svoju knjigu započeo šokantom pričom.

– Istina je da najverovatnije umirem. Moraću malo da ubrzam ovu priču – rekao je, navodi Guardian.

Park iz doba džeza… Ovako zvuči kad Džef Goldblum i Sem Nil zapevaju na snimanju nastavka čuvenog filma

Nil u knjizi piše o vinjetama svog života, ali da se uvek trudio da bude što je više moguće zauzet, naročito u toku lečenja o kancera.

– Našao sam se u situaciji da nemam šta da radim. Navikao sam se da radim. Volim da radim. Volim da idem na posao. Volim kad sam okružen ljudima i da uživam u njihovom društvu i pričama. Odjednom sam bio udaljen od svega. Pomsilio sam – šta ću sad da radim? Nikad nisam imao nameru da napišem knjigu. Ali kad sam počeo, samo sam pisao i pisao. Zapravo ta knjiga mi je dala razlog da živim jer bih svake večeri pomislio – sutra ću o tome da pišem. To me je zabavljalo. Ujedno to me je spašavalo jer ne bih mogao da nastavim dalje, a da nemam šta da radim – rekao je Nil u intervjuu za Guardian.

Glumac je istakao da knjiga nije napravljena da bi bila “memoar o raku i bolesti”, ali da je i ta priča deo njegovog rada i života.

Ovo je najluđi korona cover do sada… Zvezda “Parka iz doba jure”  u izolaciji obradio hit Radioheada – na ukuleleu

Sem Nil je prvi put primetio otečene žlezde u martu prošle godine u toku promocije filma “Jurassic World Dominion”, a ubrzo potom mu je dijagnostikovana limfoma. Dobio je hemioterapiju, ali kada se pokazala kao neuspešna pokušao je novu metodu lečenja koju prima mesečno i koju će dobijati do kraja života. Kaže da je za sada čovek oslobođen od raka i da rezultati pokazuju da nema tragova opasne bolesti.

– Ne mogu da se pretvaram da prošla godina nije bila najmračnija. Ali iz tog mraka je probila svetlost i olakšanje. Zahvalan sam na svakom danu koji sam dobio. Srećan sam što sam još uvek živ – rekao je Sem Nil.

Glumac je karijeru započeo 1970. godine i tokom dugogodišnje karijere dobio je preko 150 uloga.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime