Holivudski reditelj bez milosti prema Dženi Ortega: Toksična je i razmažena…  

0
96
Džena Ortega, screenshot YouTube @WIRED
Oglasi

Američki producent i reditelj Stiven Dinajt kritikovao je na Twitteru mladu glumicu i zvezdu serije “Sreda” Dženu Ortegu. Dinajt je opisao Ortegu kao “toksičnu i razmaženu” osobu i osudio njeno ponašanje za vreme snimanja popularne Netflix serije.

Džena Ortega odbila da izgovori rečenicu iz scenarija “Srede”… ali to nije sve, buni se zbog još nekih stvari

Ortega je nedavno u podkastu “Armchair Expert” otkrila da je nije bila poslušna na setu serije, a Dinajtu se to nimalo nije svidelo. Poručio joj je da je neprofesionalna i da svoje nezadovoljstvo ne bi trebalo da iznosi javno, prenosi Index.

“Ona je mlada pa možda ne zna neke stvari. Trebalo bi da se zapita kako bi njoj bilo da su ljudi sa seta davali ovakve intervjue i javno govorili o tome kakva je ona bila tokom snimanja, da je bila naporna i da je odbijala da izgovara rečenice iz scenarija”, napisao je Dinajt na svom Tviteru.

“Ovakve izjave su toksične i neprimerene. Volim njen rad, ali život je prekratak da bih se bavio ljudima poput nje”, poručio je Dinajt.

Da podsetimo, u prošlonedeljnom podkastu kod glumca Deksa Šeparda, Ortega je ispričala kako se ponašala na setu i napomenula je da je bila svesna da je možda neprofesionalna, jer je bila zaštitnički nastrojena prema liku Srede Adams.

– Mnoge stvari koje Sreda radi, koje sam morala da odlumim, uopšte nemaju smisla za njen lik. Bilo je trenutaka na setu kada sam čak postala gotovo pa neprofesionalna jer sam počela da menjam delove scenarija. Nadzornik scenarija je mislio da nešto pogrešno izvodim i onda sam morala da sednem sa scenaristima, a oni bi rekli: ‘Čekaj, šta se dogodilo sa scenom?’ A ja bih onda morala da im objasnim zašto moj lik ne bi trebalo da radi stvari koje su oni zamislili – ispričala je Ortega.

Priznala je i da većinu vremena nije bila zadovoljna svojom izvedbom, odnosno da ni za jednu scenu nije mogla da kaže da je bila “u redu”. Bez obzira na sve, Džena Ortega igraće i u drugoj sezoni serije, a osim toga, reditelj Tim Barton će joj dati i ulogu izvršne producentkinje.

Inače, serija “Sreda” je posle izlaska na Netflixu postala vrlo popularna i tri nedelje posle premijere skupila je više od milijardu odgledanih sati, a gledala se u više od 150 miliona domova širom sveta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime