Linkin Park neće da nastupa sa hologramom Čestera Beningtona, Majk Šinoda objasnio zašto…

0
95
linkin Park/ Photo: Facebook @linkinpark
Oglasi

Majk Šinoda je u novom intervjuu otkrio da Linkin Park neće nastupati sa hologramom pokojnog frontmena Čestera Beningtona.

U razgovoru za 94.5 The Buzz, Šinoda je podelio svoja razmišljanja o hologramima muzičara:

– To su jezive stvari. Čak i da ne govorimo o nama, da ne govorimo o Česteru, što je… to je veoma osetljiva tema, i mi bismo imali svoja osećanja o tome kako bismo to predstavljali. Za mene je to jasno – ne. Ne volim to – rekao je Šinoda i dodao:

Linkin Park objavljuju “novu” pesmu s pokojnim Česterom Beningtonom pred mikrofonom…

– Čak i kao gledalac, kao, samo obožavalac drugog benda — kao što sam čuo ABBA, na primer, oni rade hologramski šou, a još su živi. Onda ćete imati mišljenje o zasnovano na, kao… Svi su još uvek ovde, a ipak žele da to urade na ovaj način jer žele da te vrate u onaj trenutak u vremenu gde su te pesme bile nove i bilo koje doba da je bilo.

Majk Šinoda o neobjavljenoj pesmi Linkin Parka “Friendly Fire”…

Šinoda je potom nastavio da objašnjava svoja razmišljanja o hologramskom šouu:

– Problem sa internetom sada je što svi misle da je sve za svakoga. I ono što mislim je da svi imaju osećaj da treba da se jave, kao: “Pa, evo mog mišljenja. Ovo moram da kažem. A ako nije za mene, na primer, ako mi se ne sviđa, onda to nikome ne bi trebalo da se sviđa”. Svet ne funkcioniše tako. Ako ti se nešto sviđa, a meni se ne sviđa, onda idi da vidiš stvar, idi kupi stvar.  Jedini problem sa tim je što mi nećemo praviti hologramski šou – rekao je Šinoda a prenosi NME.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime