Dolazi i donosi “Ljubav”… Bojana Vunturišević u Domu Omladine 13. aprila

0
62
Bojana Vunturišević/Photo: Mladen Teofilović i Jelena Janković
Oglasi

Pet godina od njenog poslednjeg velikog koncerta u Domu Omladine, Bojana Vunturišević, najprogresivnija kantautorka domaće muzike vraća se na binu kultne beogradske scene na kojoj će održati koncert 13. aprila u okviru promotivne turneje koja prati izlazak novog albuma “Ljubav”.

Taj Početak i taj Kraj… Bojana Vunturišević objavila album “Ljubav”

Samo sat vremena od objave datuma koncerta na Bojaninom ličnom Instagram profilu, fanovi su “pohrlili” na sajt za online prodaju ulaznica, gde su prvo rasprodate sve karte po promo ceni, a zatim i trećina onih po regularnim cenama. Ovako sjajna reakcija publike govori da se ovaj koncert dugo čekao, kao i da je album “Ljubav” objavljen u februaru ove godine osvojio srca slušalaca i potvrdio Bojanin status jedne od najvoljenijih autorki domaće muzike.

Bojana Dom Omladine

Sa albuma “Ljubav” već se izdvojio istoimeni hit, ali i pesme “Madrina”, “Svemirska ljubav”, “Gde si”, kao i ranije objavljeni “Money”. Pored njih, set listu koncerta obeležiće i singlovi “Promašaj” i “Full control”, a poseban začin ovoj muzičkoj priči daće i izvođenje hitova sa prvog albuma Bojane Vunturišević “Daljine”.

Autorka ultimativnog hita “Replay”, sa stihom “Sve žene u meni žive kada si tu”, na svojim koncertima iznova donosi jednu novu sebe – ogoljenu i emotivnu, ali istovremeno energičnu muzičku zvezdu koja publici nudi šou za pamćenje.

Na koncertu u Beogradu Bojanu Vunturišević pratiće njen bend, ali i gosti iznenađenja.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na ovom linku.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime