Video singlom “Frka gori” Sunshine najavljuje novi album

0
112
Bane, Sunshine (Arsenal, 2022)/ Photo: AleX
Oglasi

Pre samo mesec dana obeležili su “30 ‘dina na betonu” velikim beogradskim koncertom, a Sunshine je već obradovao fanove novim video singlom “Frka gori”.

Nadahnuti novom energijom koju im je publika bezrezervno pružila na slavljeničkom koncertu u Domu omladine Beograda, nisu dugo čekali da ih časte novom pesmom i dignu frku pred festivalsku sezonu.

Sunshine, Dom omladine Beograda/ Photo: AleX

“Frka gori” treća je najava albuma koji Sunshine planira da objavi do jeseni. Singl je snimljen u saradnji sa Funklessom, novim funk projektom koji potpisuje Lesa SMF.

– Ideja o pesmi je krenula spontano kad mi je Lesa SMF a.k.a. Funkless pustio neki njegov demo gde je pevao kao Dino Dvornik. Oduševio me je! Već sam imao gotovu matricu koju sam radio sa producentom Ivanom Petrovićem i eto, frka gori! Frku je digla i Nikodia koja svira klavijature i prateće vokale – kazao je povodom objavljivanja novog video singla Bane Bojović, frontmen Sunshinea i dodao:
– Ekipa iz The Code produkcije posebno je razgorela frku spotom u kojem moja ekipa odmerava snage sa ekipom Funklessa, i  na ulici pokušava da reši konflikt nastao oko jedne sofisticirane devojke na koju se svi “lože”. Frka gori i u noćnom klubu i na ulici, jer ipak smo 30 ‘dina na betonu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime