Oni su najluđi fanovi grupe Let 3… Imaju 74 i 77 godina i stopiraće traktor kako bi stigli u Liverpul

0
70
LET 3, Mama ŠČ/ Screenshot
Oglasi

Marica Barišić (74) i Mijat Barišić Ružić (77) odlučili su da otputuju u Liverpul na Evroviziju autostopom, kao što su pre 50 godina na taj način išli na koncert Beatlesa.

Let 3 premijerno objavio spot za pesmu “Mama ŠČ” – u centralnom Dnevniku HRT-a

Paru je najveća želja da upoznaju Let 3, a kako su oni rekli da će na Evroviziju putovati traktorom, to je Barišiće podstaklo da i sami prvi put pokušaju da stopiraju ovo prevozno sredstvo, jedino – osim aviona – koje još do sada nisu uspeli.

– Mi smo pre 50 godina autostopom išli na koncert Beatlesa u Liverpul, a upoznala sam i Mika Džegera, koga sam čak naučila i nekoliko reči na hrvatskom – rekla je Marica za Novi list. Supružnici su kao studenti na taj način već obišli pola Evrope, a na jednom putovanju su se verili i zajedno su već pet decenija.

Sada im je najveći cilj da putem medija dođu do Leta 3, upoznaju ih i u Liverpulu im požele sreću.

– Autostopirali smo sva prevozna sredstva, osim traktoru, i zbog toga i želimo da se javimo Letovcima. Cilj nam je da bilo kako bilo dođemo do Liverpula, a s obzirom na to da smo poznati širom Hrvatske, nadamo se da ćemo uz pomoć dobrih ljudi to i ostvariti – otkrivaju. Marica je dodala kako su odlučili da stopiraju traktor prvi put u životu pošto je bend iz Rijeke najavio da će na Eurosong putovati traktorom.

Ovoj pesmi nema kraja… Let 3 objavio remix “Mame ŠČ!”

– Pozitivno razmišljamo i znamo da ćemo uspeti da odemo u Liverpul, jer mi smo još mladi, tek su nam 74 i 77 godina i puni smo ludih ideja kao i Let 3 – naglasila je Marica.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime