Da sva čula uživaju… Poznata pijanistkinja Lola Astanova 1. juna u MTS dvorani

0
47
Lola Astanova/ Photo: Promo (MTS dvorana)
Oglasi

Poznata američka pijanistkinja ruskog porekla, Lola Astanova nastupiće 1. juna u MTS dvorani.

Ova, u svom muzičkom izrazu jedinstvena umetnica, poznata po inovativnom audio-vizuelnom performansu na klaviru, ekstremnom broju pratilaca na društvenim mrežama, ali i velikom broju obožavalaca širom sveta, nastupiće prvi put u poznatoj beogradskoj Dvorani.

Lola Astanova/ Photo: Promo (MTS dvorana)

Astanova koja sada važi za jednu od najtraženijih pijanistkinja širom sveta, počela je svoj muzički put sa samo osam godina, da bi do danas postigla, kako je kritičari opisuju “vrhunsku klavirsku tehniku u kombinaciji sa dubokom muzičkom senzualnošću i jedinstvenim osećajem za modu“.

Izvođenjem originalnih koncerata klasične muzike i saradnjom sa najboljim orkestrima i muzičarima, Astanova je osvojila srca ljubitelja klavira u svakom kutku planete, a retko ko ostaje imun na njenu želju da svaki njen nastup, kako i sama opisuje “bude jedna posebna elegantna i strastvena ljubavna veza sa klavirom”.

Lola Astanova/ Photo: Promo (MTS dvorana)

Lola važi za umetnicu sa veoma uzbudljivom muzičkom karijerom, uklapajući se u definiciju savremenog virtuoza. Nastupala je sa internacionalno priznatim muzičarima, među kojima su Andrea Bočeli, Al Di Meola, 2 Cellos, Marko Antonije, kao i David Foster, a vlasnica je i velikog broja priznatih muzičkih nagrada.

Ulaznice za koncert Lole Astanove su u prodaji na blagajni MTS dvorane, Tickets.rs i Efinity.rs

Lola Astanova/ Photo: Promo (MTS dvorana)
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime