Bono Voks otkrio u novom dokumentarcu: Svaki član U2 razmišljao je o odlasku iz grupe

0
60
Bono Voks/Photo: Pixabay
Oglasi

Uz skorašnje objavljivanje albuma “Songs of Surrender” na Disney+ streaming servisu kreće i dokumentarac “A Kind Of Homecoming” o grupi U2.

Upravo je u tom filmu Bono Vox u intervjuu rekao da je svaki član benda imao fazu u kojoj je razmišljao o odlasku, pa tako i on.

U2 bi da budu – AC/DC… Bono otkrio da žele da snime “beskompromisan gitaristički album”

– Svakako sam razmišljao o tome da napustim U2. Svi smo razmišljali o tome. Instinkt nameće ispravno pitanje: ‘Treba li ovo i dalje da traje i šta to sve zahteva od sva četiri člana?’ Prijateljstvo je važan deo onoga što jesmo, ali to možete usput izgubiti. Morali smo da poradimo na tome. Ako ste u rock and roll bendu, ne želite da budete na fotografiji s nekim ljudima koji možda imaju polarizirajuće suprotne vrednosti prema onog što volite, a ja sam im to učinio – izjavio je Bono Voks u “A Kind Of Homecoming”, kako prenose britanski mediji.

Bono Voks u “minus fazi”: Ne sviđa mi se moj glas, ne sviđa mi se ime U2, neprijatno mi je zbog većine naših pesama…

Upravo o tom testiranju prijateljstva je kazao sledeće:

– Ono što smo stvorili kao bend pretvaram u valutu koju sam odlučio da potrošim. Uglavnom me podržavaju (ostali članovi benda), ali znam da testiram njihovo strpljenje.

Ranije ovog meseca, Edž je podelio svoja razmišljanja o budućnosti benda jer bubnjar Leri Mulen Jr nije mogao s kolegama na rezidenciji u Las Vegasu zbog operacije, a privremeno ga je zamenio Bram van den Berg.

U2 posle četiri decenije prvi put sviraju bez bubnjara Larija Malena

Novinar Nil Mekormak podelio je tada citate koji nisu ušli u njegov članak s gitaristom, gde je Edž rekao:

– Dakle, svaki put kad pomislim na odustajanje, na neki način iznova izmislimo U2. Svi znamo da blistamo jače ako smo blizu jedan drugom. Zato će biti vrlo teško rasformirati U2 – jednostavno zato što nam svima tako dobro ide.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime