“Shine On”… Irish Stew of Sindidun objavili novi singl pred koncerte u Novom Sadu i Beogradu

0
51
Irish Stew of Sindidun/ Photo: AleX
Oglasi

Irish Stew of Sindidun, folk-rok bend iz Beograda, obradovao je fanove i ljubitelje irske muzike širom sveta novom pesmom pod nazivom “Shine On”, drugim singlom koji je objavljen posle aktuelnog studijskog albuma “City Of Grigs”.

“Shine On” ima prepoznatljiv zvuk koji spaja tradicionalne irske instrumente sa rok elementima, i u potpunosti je ono na šta je publika navikla da čuje od “beogradskih iraca”. Tekst i muziku kao potpisuje Bojan Petrović, pevač i frulaš benda.

– Radujemo se što se ovim singlom na neki način vraćamo na scenu posle pandemijske pauze i ponovo možemo da delimo našu muziku i emociju sa publikom. Pesma je ljubavna kao i većina naših pesama. Sada govori o ljubavi prema životu. Pognutih glava nećemo videti svu lepotu, a mnogo smo se saginjali u poslednje vreme – kazao je Bojan.

Irish Stew of Sindidun/ Photo: AleX

Nova pesma biće uskoro predstavljena publici i uživo jer je Irish Stew već najavio dva martovska koncerta povodom Dana svetog Patrika: 17. marta u Domu kulture u Novom Sadu, i dan posle, 18. marta u beogradskom Božidaracu.

– Dan svetog Patrika je uvek poseban za nas, i jedva čekamo da proslavimo sa svim prijateljima i poštovaocima naše muzike na koncertima u Novom Sadu i Beogradu. Ovo je ujedno i lepa prilika da čujemo utiske o novoj pesmi od publike, iz prve ruke, oči u oči.

Sa svojim jedinstvenim spojem muzičkih stilova, iskrenih tekstova i zarazne energije, Irish Stew of Sindidun će sigurno biti jedan od vrhunaca ovogodišnje proslave Dana svetog Patrika.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime