Shamso 69 stiže 18. marta u zemunski klub Fest

0
76
Brkovi, Wind Rock Fest 2022/ Photo: AleX
Oglasi

Koncertom koji je zakazan za subotu, 18. marta u zemunskom klubu Fest, Shamso 69 završava samostalnu klupsku turneju za ovu sezonu.

Svirka počinje u 22:00 časa, a Shamso će nastupati uz podršku gitariste grupe Brkovi, Alena Vlajnića.

Publika će biti u prilici da uživa u pesmama iz repertoara grupe Brkovi, njegovim autorskim numerama, kao i obradama drugih izvođača.

Vedran Pehar (Shamso 69) bavi se muzikom od 14. godne, a 2007. Postao je pevač i glavni autor u grupi Brkovi. Od tada do danas napisao je više od 80 pesama, 7 albuma za Brkove, a kao autor ili izvođač sarađivao je i sa mnogim drugim umetnicima. Iza sebe ima više od 300 nastupa širom Balkana i Europe.

Brkovi, Priča 2022/Photo: AleX

Pre, ali i posle koncertnog programa, muziku će da pušta DJ Feddy Kan, koja će tada obeležiti jubilarno 10. izvođenje samo jednog od mnogih svojih muzičkih najtova, nazvanih “Više Ni Pankeri Ne Slušaju Pank!”, po istoimenoj pesmi grupe Brkovi.

“Taj čovek”, kako je ovog DJ-a upravo Shamso 69 imenovao u jednom intervjuu za dokumentarni film, jeste dugogogišnji muzički i kulturni novinar, fotograf i organizator kulturnih događaja, Simona Kanjevac.

U dosadašnjim najtovima, skraćeno imenovanim kao VNPNSP, ovaj DJ nas vozi stazama domaćeg i regionalnog panka, od melodičnih, preko energičnih, do tvrdokornih numera.

Ulaznice je moguće nabaviti u klubu Fest u iznosu od 1200 dinara, dok će na veče koncerta, njihova cena iznositi 1400 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime