Po Kratkom Postupku i Crveni Karton u 18. marta požarevačkom klubu KB

0
254
Crveni karton/ Photo: AleX
Oglasi

Bendovi Crveni Karton i Po Kratkom Postupku nastupaće u klubu KB u Požarevcu u subotu 18. marta.

Crveni Karton se posle više od tri godine pauze i pet godina od zadnjeg viđanja u klubu KB vraća sa velikim zadovoljstvom na još jedno mesto zločina.

– Planiramo da sviramo, pauza je trajala i previše. Zaključili smo to na prethodnim svirkama, koje smo imali posle ponovnog okupljanja. Falilo je i nama isto koliko i fanovima benda. Na svirci u Požarevcu ljudi će imati prilike da čuju sta smo radili prethodnih godina… a i par novih singlova objavljenih i neobjavljenih. Trenutno smo u procesu zakazivanja još nekih viđanja i druženja sa ljudima na nekim letnjim festivalima o kojima ne bih sad, otom potom. Očekujemo jedno odlično druženje sa drugarima iz PKP-a u KB klubu i opasnu svirku, svi ste pozvani, čekamo vas – izjavio je Vladica Ristić, pevač Crvenog Kartona.

Crveni karton/ Photo: AleX

Bend Po Kratkom Postupku nastao je 2002. godine u Beški. Prva ozbiljna postava se ustalila u leto 2005, a prvi demo sa šest autorskih pesama snimili su 2006.

Bend je počeo s redovnim svirkama po klubovima, gitarijadama i festivalima širom Vojvodine kao i u okviru Hit Karavana Radija BGD 202. Tokom leta 2009. spremali su materijal za prvi album, a u oktobru iste godine u studio Matrix (Veternik) snimili su prvi album pod nazivom “Iz prve ruke“.

Na ovom albumu su se našle i dve pesme (“Svi na ulice“ i “Istina“) snimljene u studiju Headroom u B.Petrovcu za kompilaciju “DEMOnstracija mladosti vol.2“. 

Po Kratkom Postupku, logo

Album je postavljen za “free download“, a kasnije ga je preuzela i online etiketa Hi-Gain Records.

Godine 2012. Snimili su EP “Sve po spisku“ koji može da se preuzme kao “free download“ sa web- portala Nocturne magazin. Usledile su promotivne svirke po klubovima i nastupi na pojedinim letnjim festivalima.

U novembru 2014. bend je snimio EP “U raskoraku“ u studiju Shockroom (Sr. Mitrovica). Album je objavljen početkom februara 2015. pod etiketom nezavisne izdavačke kuće SlušajNajglasnije Rec.

Tokom 2018. u studiju Socijala u Novom Sadu, snimili su 10 pesama koje su se našle na albumu “Slika i Neprilika“.

Svirka bendova Crveni Karton i  Po Kratkom Postupku počinje u 22:00 časova, a cena ulaznice iznosi 500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime