Let 3 premijerno objavio spot za pesmu “Mama ŠČ” – u centralnom Dnevniku HRT-a

0
104
Oglasi
Let 3/ Photo: Franko Kelam

Hrvatski javni servis (HTV) emitovao je spot za pesmu “Mama ŠČ”, kojom će grupa Let 3 predstavljati Hrvatsku na Evroviziju. Spot je prikazan u HTV-ovom centralnom Dnevniku, a video potpisuje poznati hrvatski reditelj Radislav Jovanov Gonzo.

– Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Evropi i BBC-u je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima, i da nisu nastali samo zbog Evrovizije – izjavio je ranije Radislav Jovanov Gonzo.

E sad imamo pravog favorita… Lorin ponovno predstavlja Švedsku na Evroviziji

Iz benda su poručili da su spremni, a da su svojom pesmom hteli da pošalju pozitivnu energiju – “čarobni ŠČ koji štiti”.

– On napravi atmosferu potpune zaštite: ‘I will protect you with power of love’. I štiti od psihopatije i sociopatije – rekao je Damir Martinović Mrle, osnivač benda.

Dubioza pokrenula peticiju da na Evroviziji nastupe pod zastavom Apsurdistana

Let 3 bajavljuju da će kostimi ostati isti, uz poruku “manje je više”.

– Ostaće isti kostimi jer su nam jako lepi, lepe su te boje jer to je već postalo prepoznatljivo tako da ne bismo tu ništa menjali – ali napravili smo ove lepe kostime – i to nam je naša prijateljica iz Sarajeva sašila, zove se Lejla Hodžić i ovim putem joj zahvaljujemo. Da ceo region izrađuje kostime za nas, to je predivno! – poručio je Mrle.

Ovoj pesmi nema kraja… Let 3 objavio remix “Mame ŠČ!”

A Zoran Prodanović Prlja otkrio je hoće li biti etiketa na raketama.

– Ostaće rakete, a sad etikete – može nas podržati neko ko ima novca pa možemo staviti njegovu sliku na etiketu – objasnio je, dok će grupa sledeće nedelje predstaviti traktor kojim možda ne mogu da dovezu na binu, ali mogu njime do nje.

– Ali ne ovim motornim traktorom jer to je totalno out, znači ova fosilna goriva, benzin, nafta. Biće na struju. Ćumur ne, samo struja – kazao je Mrle.

“Efekat Konstrakta”, godinu dana kasnije: Nula. Zero. Ništa. Ič.

Pesma Let 3 kojom se predstavljaju na Evoviziji, kao i sam nastup, izazvali su velike kontroverze zbog čega su članovi morali da objašnjavaju njenu antiratnu poruku, a tim povodom oglasio se i BBC.

Pogledajte spot za “Mama ŠĆ”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime