Gibonni, dr Nele Karajlić, Goran Bare & Majke, Konstrakta, Kolja, Brkovi… na OK Festu od 14. do 16. jula

0
220
OK Fest 2021/ Photo: AleX
Oglasi

Gibonni, Nakadia, dr Nele Karajlić, Goran Bare & Majke, Konstrakta, Nick Curly, Oxia, Kristijan Molnar, Kolja i Grobovlasnici, Brkovi i mnogi drugi sjajni bendovi i izvođači zaduženi su za još jednu nezaboravnu OK avanturu na Tjentištu, koja nas očekuje od 14. do 16. jula.

Deveto po redu izdanje Nektar OK Festa donosi nam listu sjanih imena iz sveta muzike koji će i ovoga puta priuštiti nezaboravan provod za mnogobrojnu publiku, koja u nacionalni park Sutjeska dolazi iz svih krajeva sveta.

Nektar OK Fest 2023 će tokom tri festivalska dana na isto toliko bina, biti epicentar naboljeg provoda, zabave i atmosfere u regionu.

VISA main stage ugostiće fantastična muzička imena, koja će atmosferu u večernjim satima dovesti do usijanja.

Gibonni, dr Nele Karajlić, Goran Bare & Majke, Brkovi, Darko Rundek & Ekipa, Konstrakta, Kolja i Grobovlasnici, Bombaj Štampa, Zoster, Mile Kekin, Sve Barabe, Artan Lili… zaduženi su da rasplešu i zagreju publiku tokom večeri, na sveežem planinskom zraku.

Ova poznata imena, već u samoj najavi garantuju nezaboravan provod, i jedan od razloga zašto da posetite Tjentište i Nektar OK Fest i ove godine.

Kolja (Priča 2021)/ Photo: AleX

Omiljeni stage navernije festivalske publike – kampera, Sky Cola OK koji je lociran u središtu OK kampa, ove godine donosi i jednu novinu.

Publika će umesto u dosadašnja dva, uživati u tri dnevna nastupa, poznatih bendova. Dnevni koncerti na Tjentištu uvek su posebni, nose posebnu energiju i bude posebnu emociju i kod publike, ali i izvođača.

Na Sky Cola OK stageu nastupiće: TBF, Kanda kodža i Nebojša, Elemental,  Del Arno Band, Obojeni Program, DLM, Detour, Smoke Mardeljano i Repetitor.

Elemental, MTS dvorana/ Photo:AleX

Sve ljubitelje elektronske muzike na Nektar OK Festu 2023 očekuju nova, sjajna imena kako u dnevnom programu na SARA OK summer stageu kraj bazena, tako i na OK After Party, nezaboravnim žurkama koje su rezervisane samo za najneumornije OKfestovsce, ali i za najlepša svitanja na Tjentištu.

Ove godine očekuju nas poznata imena svetske elektronske scene, među kojima su – Nakadia koja je jedna od najistaknutijih DJ-eva današnjice. Moćna devojka sa Tajlanda koja je provocirala techno revoluciju kod kuće, a zatim otišla u Berlin, na Ibicu i dalje.

Ona je vrhinski artist koja svojom zaraznom energijom i besprekornim miksevima dominira plesnim podijumima širom sveta.

Nick Curly pre više od deset godina pojavio se na međunarodnoj sceni, i isto toliko dugo u samom je njenom vrhu. Njegov osnovni cilj ostao je isti, kao i kada je kao dečak od 9 godina počeo da svira klavijature: stvarati muziku koja povezuje ljude.

Oxia jedan od najcenjenijih francuskih DJ-eva koji je više od 20 godina u ovom poslu i iza koga su brojne turneje koje je radio širom sveta.

I naravno to nije sve, jer pored navednih tu si ostala sjajna imena: Kristijan Molnar, Lea Dobričić, Mladen Tomić, Siniša Tamamović…

Kompletan raspored nastupa svih izvođača po danima dostupan je na zvanično sajtu festivala.

OK Fest, Tjentište/ Photo: Marko Ristic @zamrznutitonovi

Odličan muzički program, netaknuta priroda, adrenalinski sadržaji, filmske projekcije, promocije knjiga, samo su deo razloga zašto i ove godine treba biti OK i u svom kalendaru rezervisati 14/15/16 jul za OK avanturu na Tjentištu.

Osigurajte svoj OK doživljaj na vreme. Zgrabite jedan od raspoloživih paketa i budite deo još jedne nezaboravne OK avanture na Tjentištu. Paket OK kamp koji podrazumeva trodnevni boravak u kampu i ulaznicu za festival dostupan je putem prodajnog Sistema GigsTix u BiH, Srbiji i Crnoj Gori, kao i na njihovim prodajnim mestima širom regiona.

I ove godine za sve kupce ovoga paketa festivalski kamp se otvara dan ranije, u četvrtak 13. jula od 12:00 časova.

Više o festivalskim paketima saznajte na zvaničnom sajtu festivala.

Photo: Promo
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime