Dokaz da se snovi ostvaruju, ili kako je Mišel Jeo ušla u istoriju…

0
152
Mišel jeo/Photo: movie posters
Oglasi

– Za sve dečake i devojčice koji me gledaju večeras, ovo je svetlo nade i mogućnosti. Ovo je dokaz da se snovi ostvaruju – rekla je šezdesetogodišnja Mišel Jeo primajući Oskara za glavnu ulogu.

Mišel Jeo konačno otkrila zašto joj Tarantino nije dao ulogu u filmu ”Kill Bill”

– I, dame, nemojte dopustiti da vam iko kaže da je vaše vreme prošlo – rekla je 60-godišnja glumica kojoj je ovo bila prva nominacija u karijeri koju je započela u Hongkongu u akcionim filmovima.

Mišel Jeo ušla je u istoriju osvojivši Oskara za najbolju glumicu. Mišel je postala prva Azijska glumica koja je osvojila Oskara u toj kategoriji.

Među njenim najpoznatijim filmovima su “Tigar i zmaj”, “Memoari jedne gejše” i “Crazy Rich Asians”.

7 Oskara za “Sve u isto vreme”, 3 za “Na zapadu ništa novo”, ostalima – mrvice

Uz Mišel Jeo u konkurenciji za Oskara bile su Kejt Blančet za ulogu manipulativne dirigentkinje u filmu “Tár”, Ana de Armas za ulogu Norme Džin u biografskoj psihološkoj drami “Plavuša”, Andrea Rajsborou za ulogu u filmu “To Leslie” i Mišel Vilijams za ulogu u “Fabelmanovima”.

Rijana ostala bez Oskara, ali će se njen nastup s “Lift me up” pamtiti…

Mišel Jeo je nagrađena za ulogu u filmu “Sve u isto vreme”. Film je mešavina akcije i naučne fantastike. Priča prati kinesku imigrantkinju Evelin Veng, koju muče porodične i finansijske brige. U haosu svakodnevice, ona otkriva postojanje paralelnog svemira i ulazi u sukob sa zlim bićem za koje se kasnije ustanovi da je alter ego njene ćerke.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime