Vartra donela muzičku magiju i mistični ples u Zappa Bazu…

0
222
Vartra u Zappa Bazi/Photo: AleX
Oglasi

Kolektiv muzičara, plesača i zanatlija okupljen pod nazivom Vatra održao je spekatakularan nastup u petak u Zappa Bazi u Beogradu.

Po mnogo čemu najneobičniji domači sastav doneo je na pozornicu, kao što su i obećali, muzičku magiju i misteriju kroz jedinstvenu mešavinu svojih veština, interesovanja i iskustava.

Vartra u Zappa Bazi/Photo: AleX

– Na našu muziku utiču različiti žanrovi, od tradicionalne balkanske muzike koju karakterišu spajanje slavenske i orijentalne kulture, kroz različite tradicionalne muzičke stilove autohtonih kultura širom sveta, ali i oštriji, industrijski i tamni atmosferski zvuk, uobičajeni za žanrove kao što je doom metal – rekli su pred koncert članovi Vatre.

Njihov nastup u Zappa Bazi ispratila je brojna publika, očigledno sjajno upoznata sa radom ovog sastava.  Njihova fuzija severnjačkog šamanskog bubnjanja, slovenskog i orijentalnog melosa sa područja Balkana i elemenata moderne muzike i plemenskih zvukova, izazvala je burnu i bučnu reakciju publike, a kako je bilo na koncertu Vartre pogledajte u foto galeriji:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime