Novosadski bend Neron Mikandus u Beogradu promovisao album “Mladić kome prete”…

0
134
Promocija albuma grupe Neron Mikandus/Photo: Fidbox promo
Oglasi

U Lisabon baru Mts dvorane 10. marta održana je promocija albuma novosadskog rok benda Neron Mikandus – “Mladić kome prete” koji je objavila izdavačka kuća Fidbox u formatu CD-a i na svim relevantnim muzičkim platformama za distribuciju muzike.

Promocija albuma grupe Neron Mikandus/Photo: Fidbox promo

Vođa benda, doktor kardiolog Milan Ignjatović, osnovao je bend Neron pre 40 godina i tada su objavili svoj prvi album za tadašnji PGP RTB. Narednih godina objavili su još dva albuma (“Važno je da ima krvi” – 1986, Vojvodina koncert i “Noć i dan” – 1990, PGP RTB). Nakon toga grupa prestaje sa radom, a dr Ignjatović se posvećuje svojoj osnovnoj profesiji. Godine 2012. obnavlja rad grupe pod nazivom Neron Mikandus i objavljuje album “Zlobni starci” za PGP RTS. Pre albuma koji je juče promovisan objavili su još jedan CD “Od vriska do šaputanja” (Radio 021, 2017).

Neron Mikandus, cover

Album “Mladić kome prete” sadrži 10 pesama i sa njega su do sada objavljena tri video singla za pesme: “Kad bi Srba bilo k’o Kineza” na kojoj je gost Bora Đorđević (koji je i napisao tekst za tu pesmu), zatim “Ja sam mladić kome prete”, a juče je na YouTube kanalu Fidboxa premijerno emitovan spot za pesmu “Lulo moja” u kojoj gostuje Milan Mumin, frontmen novosadskog benda Love Hunters.

Goran Jović (Fidbox( na promociji albuma grupe Neron Mikandus/Photo: Fidbox promo

Album je snimam u u studiju Alpha u Novom Sadu, a muzički producent je Vladimir Perović.

Na albumu su učestvovali muzičari: Milan Ignjatović – vokal, Zlatko Sekulski – bubnjevi, Nikola Oršoš, Srđan Petrović i Obrad Laćarak – bas gitare, Vladimir Perović i Daniel Kulišić – gitare, Budimir Petrović – klavijature, Vojislav Savkov – saksofon.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime