Izašao je novi album Majli Sajrus… Pogledajte spot novog singla “River”

0
157
Majli Sajrus/Photo: Menart promo
Oglasi

Majli Sajrus objavila je osmi studijski album “Endless Summer Vacation” (Columbia / Menart).

Vodeći singl s albuma “Flowers” proveo je 6 nedelja na Billboardovoj listi Hot 100, što je ujedno i najveći dosadašnji muzički uspeh ove američke pevačice i glumice. A sudeći po njemu, ovo će biti godina Majli Sajrus.

Majli Sajrus/Photo: Menart promo

“Flowers” nosi još jedan rekord, naime to je singl koji je u dosadašnjoj istororiji servisa Spotify najbrže dostigao 500 miliona streamova. Takođe, “Flowers” je sada i službeno najdugovečniji broj jedan ženskog izvođača na nacionalnoj listi Ujedinjenog Kraljevstva. I kod nas je Majli izuzetno slušana, a njen singl je već sedam nedelja na prvom mestu Play radija.

To je ta “nova” Majli Sajrus… Stigao singl “Flowers”, prvi s albuma “Endless Summer Vacation”

U nedavno podeljenom video insertu, Majli je objasnila kako doživljava album:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

– Kada je reč o albumu Endless Summer Vacation ja sam ga podelila u dva dela: AM (prepodne) i PM (popodne). Prepodne je za mene jutro, vreme za energiju i potencijalne mogućnosti. Novi dan. A popodne, odnosno noć označava je mutna, prljava ali istovremeno i glamurozna. Možete ostati kod kuće i odmoriti se ili ilazći napolje i iskusute divlju stranu. U Los anđelesu postoji određena energija koju možete osetiti kako noću izbija na površinu, a to je veoma inspirativno za mene.

Uporedo sa izlaskom albuma, Majli  je u petak objavila najnoviji singl sa njega, a to je pesma “River”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime