Depeche Mode objavili novu pesmu “My Cosmos Is Mine”, fanovi oduševljeni… delikatno i moćno

1
100
Depeche Mode/ Photo: Anton Corbijn (promo, Menart)
Oglasi

Depeche Mode nastavlja sa promocijom novog albuma “Memento Mori”, a posle pesme “Ghost Again”, objavili su numeru “My Cosmos Is Mine”.

“Delikatno i moćno”, napisao je jedan obožavalac na YouTubu kada je čuo pesmu.

Depeche Mode bi mogli da ponove uspeh Kejt Buš zahvaljujući – “The Last of Us”

Početkom oktobra prošle godine na konferenciji koja se prenosila uživo iz Berlina, članovi benda Dejv Gan i Martin Gor rekli su tada da još rade na 15. studijskom albumu “Memento Mori”, kao i da će u martu započeti svetsku turneju da bi promovisali navedeni album.

Naslov, čiji prevod glasi “seti se smrti”, u smislu “seti se da si smrtan”, izabran je pre nego što je Endi Flečer, klavijaturista benda, preminuo od disekcije aorte. Prema rečima članova benda, naslov opominje sve da su smrtna bića i da svaki dan žive najbolje što mogu.

Pevač Depeche Mode priznao: Već godinama se borim “sindromom varalice”, pitam se da li sam dovoljno dobar…

Većina pesama je nastala tokom pandemije kovid-19, a njihove teme su inspirisane tim periodom, izjavio je Gor tokom onlajn konferencije.

Što se tiče turneje, (za sada) na spisku nema koncerta u Beogradu, ali je potvrđen nastup u Zagrebu, i to 23. jula 2023. godine u zagrebačkoj Areni. Tu su i nastupu u Bukureštu (26. jula 2023. godine), kao i u Budimpešti (28. jula 2023. godine). Gde će sve nastupit, možete pogledati na njihovom sajtu.

Depeche Mode – “My Cosmos Is Mine”:

Oglasi

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime