Nula i Flag Crew ove subote u niškom AKC Fuzz

0
129
Nula/ Photo: Milica Staletović
Oglasi

U subotu, 11. Marta u AKC Fuzz nastupiće bend Nula uz lokalnu podršku, sastav Flag Crew.

Članovi benda Nula, nadahnuti zajedničkim muzičkim i životnim eskapizmima, pokušali su i pokušavaju da urođeno teški i iskonski izraz egzistencijalne strepnje sublimiraju kroz podjenako groznu, prljavu, ali introvertnu i katartičnu muziku, namenjenu da slušaoca baci u atmosferu klaustrofobičnog beznađa, ali i da mu usmeri pažnju ka linijama bekstva i preporoda.

Diskografija benda pruža sliku logične evolucije: od prvog demo snimka (2015, Grim Reaper records,  kasetno izdanje), preko EP (2017, digitalno izdanje za Black Bow records) i split 12″ (vinil) sa beogradskim bendom In From The Cold (Ammonite, Grom i Geenger Records) do albuma “So zemlje” objavljenog  u maju 2022 za Geenger Records (digitalno), Via Nocturna Records (CD) i Three Moons Records (ograničen tiraž deluxe kaseta).

Upravo numere sa ovog albuma publika će imati priliku da čuje u subotu na svirci u AKC Fuzz.

Nula gaji i nastavlja tradiciju najistaknutijih bendova post, sludge i doom metal orijentacije, Kao što su Down, Crowbar, Neurosis, Cathedral, Yob…

Flag Crew je bend iz Niša nastao 2019. godine koji kombinuje zvuke tvrđeg rokenrola, metala, bluza, punka i grungea uz primese opasnih skrimova na vokalu.

Kako saznajemo, uskoro možemo da očekujemo njihov EP.

Cena ulaznice iznosi 300 dinara, a vrata se otvaraju u 21:00 čas.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime