Eva Braun priziva leto novim singlom “Jadransko more”

0
83
Eva Braun/ Photo: Ana V. Danilović
Oglasi

Pred veliki aprilski koncert u Beogradu, bečejski sastav Eva Braun objavio je novi video i spot pod nazivom “Jadransko more” (Midget Unit Records).

– Jadransko more je na neki način nastavak naše prošlogodišnje odluke o povratku na singlove. Slično kao i kod pesme “Ti Si Sve”, imamo jasnu ljubavnu tematiku, ali istovremeno i neskrivenu jugonostalgičarsku posveta nekim boljim vremenima, kao i posveta najlepšem moru na svetu – izjavio je povodom novog singla i spota Goran Vasović, frontmen Eve Braun.

Pesma je snimana u Bečeju i Novom Sadu u produkciji novosadskog tima Nemanje i Svetozara Nešića. Video spot je delo porodične manufakture bečejske grupe, jer je autorka Tina Stojkov kćerka gitariste Eve Braun, Zvonka Stojkova.Video prikazuje mladi par koji je u potrazi za duhom Jadrana na zimskim obalama ušća Save u Dunav.

Spot je dostupan na zvaničnom YouTube kanalu Eve Braun, a audio singl je dostupan i na digitalnim muzičkim servisima Spotify, Deezer i  Bandcamp, u izdanju Midget Unit Recordsa.

Eva Braun/ Photo: AleX

Publika će Evu Braun biti u prilici da vidi uživo na koncertu koji će se 7. aprila održati u Domu omladine Beograda. Koncert će  biti upriličen povodom četvrt veka njihovog izdanja “Heart Core”.

Povodom predstojećeg koncerta, pevač i gitarista Goran Vasović je poručio:
– Želimo da ovim koncertom obeležimo 25 godina od izlaska našeg trećeg albuma, koji se u neku ruku može smatrati i novim početkom Eve Braun. Odsviraćemo ceo album, u cugu, bukvalno od prve do poslednje pesme, tačno redosledom kako idu. Znam da mnogi ljudi vole taj album, uostalom Heart Core je bio naša najtiražnija ploča. Kada su mi tada pokazivali kako ide prodaja, 85 posto prodatih primeraka bilo je u Beogradu.

Spot za pesmu “Jadransko more“ možete da pogledate u nastavku…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime