Vatra se u aprilu vraća u Beograd i Novi Sad

0
71
Vatra (Tašmajdan, 2021)/ Photo: AleX
Oglasi

Zbog velikog interesovanja fanova, grupa Vatra se vraća u Srbiju i za sada su najavili dva koncerta: u Zappa Bazi u Beogradu 20. aprila, i u novosadskom Domu kulture 21. aprila.

Frontmen grupe Vatra najavljuje na oba koncertna audio i vizuelni spektakl koji publika neće moći da zaboravi i poziva sve da im se pridruže.

Svoje fanove obradovali su i novim singlom “Zajedno sami”, koji je sedmi sa albuma “Javi se kad stigneš”.

Spot “Zajedno sami” sniman je u Gradskom muzeju Virovitica. Za režiju je zaslužan Filip Gržinčić, a autorski pesmu potpisuju Ivan Dečak i Mihael Kurjančić.

“Nova godina nije se dogodila”, “Javi se kad stigneš”, “Ruska”, “Vidi kako se smiješ”, “Tango”… samo su neki od hitova ove grupe koje će fanovi čuti na pomenutim koncertima. 

Vatra (Tašmajdan, 2021)/ Photo: AleX

Vatra je jedan od najpoznatijih mejnstrim rokenrol sastava iz Hrvatske, osnovan 1999. godine. Ono po čemu su prepoznatljivi jeste mešanje rokenrol žanrova sa uplivom modernih zvukova.

Prvi album “Između nas” , objavljen 1999. godine, nominovan je za novinarsku rok nagradu Crni mačak 2000. godine u kategoriji za “nadu godine”.

Drugi album “Anđeo sa greškom” objavili su 2002. godine, a iste godine su potpisali ugovor sa diskografskom kućom Dallas Records.

Pesma “Tremolo” sa albuma “Ima li budnih?”, u kojoj se pojavljuje Damir Urban, donela je grupi nagradu Porin za najbolju vokalnu saradnju 2012. godine i tada postaju poznati širom regiona. Istu nagradu za najbolji album alternativne muzike dobijaju za album “VT” 2014. godine.

“Zajedno sami”… Predstavljamo vam novi video singl grupe Vatra

Sledeće godine dobili su dve nagrade Porin i to za pesmu godine i za najbolje izvođenje grupe sa vokalom. Obe nagrade su dobili za pesmu “Tango” .

Pored dueta sa Damirom Urbanom ono što ih je bacilo u etar čitavog regiona jeste pesma sa Massimom Savićem – “Nama se nikuda ne žuri” .

Takođe, frontmen benda Ivan Dečak, autor je teksta i muzike velikog hita “Mali krug velikih ljudi“, koju je na svoj jedinstven način snimio i otpevao Massimo. Sve češći nastupi u regionu ih etabliraju u sami vrh balkanske rokenrol scene.

Ulaznice za koncert grupe Vatra u Zappa Bazi mogu da se nabave preko GigsTix prodajnih mesta po ceni od 1200 dinara dok će na dan koncerta iznositi 1700 dinara.

I za koncert u novosadskom Domu kulture ulaznice se mogu kupiti u GigsTix prodajnim  mestima po ceni od 1400 dinara dok će na dan koncerta iznositi 1700.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime