Cobi’s Death predstavio “Seconds before suicide” kojim najavljuje novo studijsko izdanje

0
390
Gary Bramil, Cobi's Death/ Photo: Promo
Oglasi

Cobi’s Death je experimetal projekat nastao 2004. godine posle istupanja Dragana Nešića Neleta iz istoimenog benda formiranog pet godina ranije kao otpor tadašnjem režimu Slobodana Miloševića. Otuda i naziv benda – Cobi’s Death.

Tokom ovih proteklih 19 godina bend je sarađivao sa dosta muzičara kako studijski tako i live – Miloš Kramer, Gorgh, Pera Azilot, Duca, Marko Albijanić, Zoki Slayer pa i sjajni bubnjar Buca iz benda Revolution na jednom live nastupu hita 202.

Day Star, cover/ Photo: Promo

Nelle je tu kada pritreba što se tiče omota i tekstova a i live nastupa. A, što se tiče jedinog zvaničnog člana od početka on je isti – Gary Bramil.

Posle nekoliko death grind izdanja sa Gorghom, bend se okrenuo experimentisanju sa electro zvukom 2015. godine. Rezultat toga su 23 albuma ne uključujući i novo izdanje pod nazivom “Day Star” koje će da bude objavljeno na svetski Dan muzike 21. juna.

Pre toga Cobi’s Death će, pored “Seconds before suicide”, da objavi još tri najavna singla: “Hoax”, “Heart Outside” i “Separate Souls”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime