Stefanu i Nemanji bilo je suđeno da postanu – Stefan Nemanja… a sada imaju i debi album

0
257
Stefan Nemanja/ Photo: Bojan Stevanović
Oglasi

Bend Stefan Nemanja, koji čine sjajni muzičari Nemanja Savić i Stefan Kovačević, objavio je svoj debi album pod naslovom “Rođen sa slomljenim srcem”.

Bend se publici predstavio još u avgustu 2020. upravo singlom “Rođen sa slomljenim srcem”, a sada, dve i po godine kasnije, kreirali su i snimili dovoljno kompozicija za istoimeni studijski album, koji je objavio PGP RTS, kao digitalno izdanje.

“Rođen sa slomljenim srcem”… Duet Stefan Nemanja snimio pesmu za male heroje

Neke od pesama su predstavljali kao singlove i spotove, pa publika već zna i voli, pored pesme “Rođen sa slomljenim srcem”, posvećene deci rođenoj sa srčanom manom, i pesme “Hodam po ivici”, “Poslednji ples”, kao i pesmu “Karavan”, koja je svojevrsna oda vremenu kada se održavao istoimeni projekat Radio Beograda 202.

Povodom Dana zaljubljenih – za sve zaljubljene i u ljubavi, Stefan Nemanja su nedavno objavili i pesmu “Ona”.

– Naše “putešestvije” počelo je 2020. godine – u eri pandemije korone, sa singlom “Rođen sa slomljenim srcem“” I vrlo smo zadovoljni do sada postignutim – okupili smo zaista izuzetnu ekipu muzičara za ovaj studijski materijal, koji je objavio PGP RTS – što je za nas takođe vrlo značajno jer je to svojevrsna potvrda kvaliteta naše muzike – kaže Nemanja Savić i dodaje:

Stefan Nemanja, cover

–  Veoma smo ponosni na album prvenac benda Stefan Nemanja, na ovih osam pesama koje smo brižljivo pripremili i poklonili publici. Četiri pesme imaju malo čvršći zvuk, u duhu najbolje tradicije pravog rokenrola. Ostale četiri numere su prave rok balade i verujemo da smo ovakvom selekcijom napravili idealan balans. Stefan je predlagao da možda dodamo još neku “žestoku pesmu” ali smo prelomili da smo dovoljno zreli i da ne želimo da krijemo ni tu našu emotivnu stranu, ne bežimo od toga… Za većinu pesama imamo i video spotove, u planu je ekranizacija još nekoliko numera.

Stefan Kovačević otkrio je da je pesma “Ona” posvećena njegovoj supruzi Jovani.

– Predstavili smo je nedavno, povodom Dana zaljubljenih i lepo je prihvaćena. Ta pesma je sada aranžirana za izvođenje sa bendom, to je aktuelna verzija iako je pesma nastala pre nekoliko godina kada sam je izveo Jovani kao svojoj muzi, inspiraciji…

Za zaljubljene… Bend Stefan Nemanja predstavio novi video singl “Ona”

Nemanja i Stefan se poznaju od studentskih dana i mada su publici poznati pre svega kao članovi drugih bendova, oduvek su želeli da stvaraju u tandemu. Stefan Kovačević je u bendu Forever storm iz Kragujevca ali je i gostujući vokal i gitarista mnogih drugih sastava i muzički producent Blacksmith Music studija. Nemanja Savić je dugogodišnji član benda Neverne bebe (prateći vokal, gitarista i perkusionista) ali i lider i pevač muzičkog sastava Atlantida.

Album “Rođen sa slomljenim srcem” je PGP RTS objavio na svim vodećim svetskim platformama za digitalnu distribuciju muzike. 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime