Nita Štraus se vratila “kući”… Svira s Alisom Kuperom na novoj turneji

0
84
Nita Štraus/Photo: screenshot @jumpingjack6671
Oglasi

Posle rada sa Demi Lovato tokom 2022. godine, gitaristkinja Nita Štraus vratila se u bend Alisa Kupera, s kojim će krenuti krajem aprila na turneju po Severnoj Americi.

– Od studija do bine, uvek je ogromna čast praviti muziku sa Alisom Kuperom! Veoma sam uzbuđena što ću se ponovo pridružiti bendu na turneji 2023, pa ćemo se videti na putu već u aprilu Neka se 2noćna mora” vrati – rekla je Štraus u saopštenju za javnost.

Kad devojke kidaju… Nita Štraus i Alisa Vajt-Glaz objavile zajedničku pesmu

– Ona se vratila! Nita je tražila odsustvo da radi sa nekim drugim, na šta uvek podstičem članove svog benda. Volim da izazivaju sebe i isprobavaju nove stvari –dodao je Kuper. – Zahvalan sam svom starom prijatelju Kejnu Robertsu što je uskočio i zamenio je, ali ona će se vratiti i svirati sa nama na novoj turneji koja počinje krajem aprila. Biće sjajno biti ponovo sa njom na bini.

Nita Štraus: Stive Vaj, zbog tebe sam ostavila gimnastiku, ti si moj rok bog!

Štraus je najavila odlazak iz Kuperovog benda prošlog jula, a ubrzo nakon toga otkrila je da se pridružuje Lovato na turneji u znak podrške njenom albumu “Holy Fvck” iz 2022. Gitaristkinja je sa Kuperom svirala od 2014. godine, ali je on izrazio punu podršku njenoj odluci da “promeni brzinu”.

– Alis i Šeril Kuper su me zagrlili i bili su tako srećni i dali svoj apsolutni blagoslov – prisetila se Štraus tokom intervjua za Loudwire Nights. – Alis je rekao: ‘Tako smo ponosni na tebe. Izađi, upali svoje svetlo, lepo se provedi i videćemo šta će se desiti sledeće godine’. Nikada nije bilo, ‘Hej, dala sam otkaz, doviđenja, hvala na svemu’. Bilo je samo: ‘Napraviću korak unazad, pokušati nešto drugačije nekoliko meseci i ponovo ćemo se okupiti i videti šta će se desiti’.

Nita Štraus umalo da strada na koncertu… Pogledajte kako je Alis Kuper pogodio u glavu odlomljenim delom svog štapa

Kuper će krenuti na turneju koja počinje 28. aprila u Mond Plizent, u Mičigenu. Trka se završava nastupom 20. maja na festivalu Welcome to Rockville u Dejtona Biču, Florida, a zatim će šok roker svirati sa nekoliko grupa. od sastanaka sa Motley Crue i Def Leppard u avgustu. Kasnije tog meseca, on će krenuti na turneju zajedno sa Robom Zombijem, koja će se završiti krajem septembra.

HL/Izvor: loudwire.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime