Zvezda novog spota grupe Sparks je… kandidatkinja za Oskara Kejt Blančet

0
103
Sparks i Kejt Blančet, screenshot@SparksOfficialVideo
Oglasi

Kejt Blančet, zvezda filma “Tár” i kandidatkinja za Oskara, zaplesala je u stilu Dejvida Birna u novom spotu grupe Sparks.

Grupa Sparks je angažovala je Kejt Blančet za video spot naslovne pesme s njihovog novog albuma, “The Girl Is Crying in Her Latte”. Braća Ron i Rasel Mil, koji čine okosnicu grupe Sparks  režirali su video spot zajedno s Riliejem Starzekom.

Slavna muzičarka napala Kejt Blančet zbog filma “Tár”, evo njenog odgovora…

Ron i Rasel za Variety su povodom spomenutog spota rekli:

– Upoznali smo Kejt Blančet u Parizu na dodeli nagrada César prošle godine. Nismo ni slutili da će jedna od najvećih glumica našeg doba ali i sjajna osoba ljubazno pristati da zapleše u našem spotu za pesmu ‘The Girl Is Crying In Her Latte.’ Naši snovi su se ostvarili i sada možemo mirno da spavamo znajući da ćemo od sada moći svima da pričamo da smo glumili u filmu zajedno s Kejt.

Grupa Sparks vratila se na scenu posle niza godina i to zahvaljujući muzici koju su komponovali za mjuzikl Leosa Karaksa “Annette” i dokumentarnom filmu koji je o njima snimio Edgar Rakt pod nazivom “The Sparks Brothers”.

Ron i Rasel Mil navodno rade na scenariju za novi filmski muzikl “X Crucior”, a njihov novi album najavljen je za 26. maj ove godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime