Folamour donosi ekskluzivni House of Love događaj u Hangar

0
85
Folamour
Folamour/ Photo: Koria
Oglasi

Posle dva rasprodata nastupa u Beogradu, francuski muzičar i disco house senzacija, Folamour, donosi svoj ekskluzivni House of Love događaj u subotu, 11. marta, u Hangar Luke Beograd.

U našu prestonicu zajedno sa njim stižu i producent i DJ Kousto, koji sprema deep house letnje vibracije juga Francuske pomešane sa londonskim multukulturnim haosom, kao i perspektivno DJ ime iz Nanta – MLF, jazz pijanistkinja i rock gitaristkinja čijim zvukom preovladava italian piano house, dok je lokalno pojačanje zadužen Luton, mladi DJ u usponu koji vešto vlada različitim stilovima house muzike.

House of Love audio-vizuelni spektakl u Beogradu deo je ekskluzivne turneje koja obuhvata 12 evropskih gradova, a među kojima su Amsterdam, London, Brisel, Milano, Barselona, Stokholm i drugi. Povod za turneju je lansiranje novog koncepta događaja, kao i nove izdavačke kuće – House of Love, koja okuplja mlade i perspektivne muzičare sličnih senzibilteta.

– Oduvek sam želeo da pokrenem projekat koji bi se sastojao iz lejbla i serijala događaja, a koji povezuje muziku sa emocijama, kako bi kreirao momenat simbioze. Jednom prilikom rodila se ideja o House of Love konceptu. Muzika koja bi pričala priče i događaji ispunjeni emocijama i ljubavlju. Bez ikakvih žanrovskih ograničenja za muziku koja bi bila objavljivana, sve dok donosi pokrete i osećanja – izjavio je Folamour objašnjavajući House of Love koncept.

Ulaznice za House of Love žurku su u prodaji po ceni od 1890 dinara za regularne i 2690 dinara za VIP putem Cooltix onlajn platforme, kao i na GigsTix i Ticket Vision prodajnim mestima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime