Ja ne bih radio ništa drugo, nego… Bend D.I.K. objavio video singl “Lego”

0
126
Lego, D.I.K. / Photo: Promo
Oglasi

Da li volite da slažete Lego kockice? Ako je vaš odgovor – da, onda verovatno već znate koliko je to zabavno i opuštajuće iskustvo, bez obzira na vaše godine.

Lego kockice jednostavne su za korišćenje, a istovremeno vam pružaju beskrajne mogućnosti za stvaranje različitih oblika i struktura.

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg je slaganje Lega toliki užitak jeste taj što vas može u potpunosti opustiti i odvratiti od svakodnevnih briga. Kad se posvetite slaganju kockica, možete da zaboravite na sve probleme i jednostavno se posvetite kreativnom procesu.

Upravo je to inspirisalo zagrebački dvojac D.I.K. da novu pesmu posvete baš njima i nazovu je – “Lego”.

Lego, single cover/ Photo: Promo

– Jeste li znali da se u svijetu svake sekunde proda 7 Lego-kompleta? A da za vrijeme Božića taj broj naraste na 22 kompleta na sekundu? A da se proizvede 5 milijuna lego kockica na sat, to jest 125 milijuna dnevno?  A da Lego 18+ kompleti, koji postoje od 2020. godine, nemaju nikakve veze s neprimjerenim sadržajem, već su namijenjeni odraslim osobama isključivo zbog kompleksnosti Lego-kompleta. A da na svijetu ima 80 lego kockica za svakog čovjeka na planeti? – istražili su Dado (Davor Matoš) i Kizo (Zoran Brajević) i dodali: – Nema veze ako niste, glavno da znate da D.I.K. ima novu pjesmu i da se zove “Lego”.

Ako tražite način da se opustite i zabavite, ne okllevajte nego pustite “Lego” i prepustite se užitku stvaranja s najpoznatijim kockicama na svetu!

Mutiku i tekst za “Lego” napisao je Zoran Brajević, a aranžman i produkcija Zoran Brajević i Davor Matoš. Za režiju spota bio je zadužen Zoran Brajević.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime